REUTERS/Leon Kuegeler
REUTERS/Leon Kuegeler

VIDEO Kakav majstor! Juranović spektakularno pogodio iz slobodnog udarca, Unionu samo bod

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 16.04.23. | 20:50

Fantastičan pogodak hrvatskog reprezentativca.

U drugoj od tri današnje utakmice 28. kola Bundeslige, Union Berlin je remizirao protiv Bochuma 1:1. Rezltat je to koji će sasvim sigurno razočarati navijače Uniona, no s obzirom na to da su veći dio drugog poluvremena igrali s igračem manje, mogu biti zadovoljni bodom.

Nakon prvog poluvremena domaćini su imali prednost od 1:0, a gol za vodstvo postigao je Josip Juranović. I to na kakav način!


Desni bek hrvatske reprezentacije briljantno je pogodio iz slobodnog udarca u trećoj minuti sudačke nadoknade. S oko 25 metara udaljenosti, Juranović je naciljao lijeve rašlje i počistio paučinu. Ovo mu je bio drugi ovosezonski pogodak u Bundesligi, a ukupno već četvrti u dresu Uniona, čemu je dodao i tri asistencije te se pokazao kao veliko pojačanje.

Gol Juranovića možete pogledati OVDJE.

No, sve dobro što su napravili u prvom poluvremenu, igrači berlinskog sastava prokockali su u šest minuta nastavka. Prvo je u 55. minuti Stoger iz kaznenog udarca izjednačio na 1:1, da bi u 61. minuti Jaeckel zaradio drugi žuti karton i ostavio suigrače s igračem manje u preostalih pola sata.

Nakon 28 odigranih kola, Union Berlin drži 3. mjesto s 52 boda, a Bochumu će današnji bod biti vrlo vrijedan u borbi za opstankom. Trenutno drže 15. mjesto s tri boda više od Stuttgarta.

Posljednju utakmicu današnjeg bundesligaškog rasporeda odigrali su Wolfsburg i Bayer Leverkusen. Nažalost, nismo vidjeli nijedan pogodak, tako da su s osvojenim bodom i jedni i drugi zadržali pozicije koje su držali uoči današnjeg duela. Apotekari su na 6. mjestu, a momčad Nike Kovača na solidnoj 9. poziciji. (I.M.)



Tagovi

Josip JuranovićBundesligaUnion Berlin

Ostale Vijesti