Screenshot
Screenshot

VIDEO Kada si klasa, onda si klasa: Navijači Mallorce Modriću priredili 'standing ovation'

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 14.04.24. | 11:12

Hrvatski kapetan u 39. godini života korača prema novom naslovu prvaka...

Real Madrid sinoć je golom Aureliena Tchouamenia s minimalnih 1-0 svladao Mallorcu u gostima i nastavio put prema naslovu. Sedam kola prije kraja Madriđani imaju osam bodova prednosti pred Barcelonom i djeluju nezaustavljivo. Madriđani su jučer dominirali cijelom utakmicom, pobjeda je mogla biti i uvjerljivija, a posebno dobar dojam ostavio je Luka Modrić koji je na terenu bio do 86. minute.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Realova 'desetka' na utakmici je imala tri ključna dodavanja, kreirao je jednu veliku šansu, zabilježio dva udarca, četiri od pet uspješnih driblinga, pet od 10 dobivenih duela, a dodavao je s točnošću od 89 posto. Sofascore ga je nagradio s ocjeno 7.9, a posebno priznanje svojoj kvaliteti i klasi dobio je od navijača Mallorce, koji su pri njegovom izaslu s terena ustali sa svojih mjesta i pružili našem reprezentativcu pravi 'standing ovation'.

Video možete pogledati OVDJE (Arena Sport).

Luka Modrić, koji će početkom rujna napuniti 39 godina, ove sezone u Real Madridu igra manje nego što je naviknuo. No, unatoč tome, Modrić je za Los Blancose upisao 36 nastupa, zabio dva pogotka i zabilježio šest asistencija. Njegova sudbina u Madridu (i svijetu nogometa) još nije poznata. U posljednje vrijeme dosta se špekulira o mogućem prelasku Modrića u Saudijsku Arabiju i MLS, ali i o mogućem povratku u zagrebački Dinamo, klub iz kojeg se otisnuo u 'visine'.



Tagovi

Luka Modrić

Ostale Vijesti