Screenshot
Screenshot

VIDEO Jedvaj stigao u Grčku, novinari su ga odmah ulovili na aerodromu: „PAO mora biti na vrhu“

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 14.07.23. | 15:41

Bivši Vatreni uskoro će potpisati za svoj sedmi klub u karijeri.

Tin Jedvaj (27) sletio je u Grčku, a na aerodromu Eleftherios Venizelos odmah su ga zaskočili sportski novinari koji su ga od jutra čekali ne bi li od njega dobili nekakvu izjavu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prije manje od 48 sati procurila je informacija kako će Jedvaj postati novi igrač Panathinaikosa, a već danas bi trebao odraditi i liječničke preglede, nakon čega bi trebao uslijediti potpis ugovora.

Po dolasku u Atenu Jedvaj je rekao sljedeće:

„Jako sam sretan što sam ovdje. Uzbuđen sam zbog nove avanture u mojoj karijeri. Imamo jako dobru momčad koja se mora boriti za najviše ciljeve, PAO mora biti na vrhu, a ne samo boriti se za mjesta koja vode u Europu. To je moj cilj“, kratko je poručio bivši Vatreni.

Jedvaj u PAO stiže iz Lokomotiv Moskve, s tim da je od siječnja ove godine nastupao za Al-Ain iz UAE-a gdje je bio na posudbi. Za Hrvatsku A reprezentaciju je skupio 26 nastupa (dva pogotka), s tim da mu je posljednji nastup u crveno-bijelim kvadratićima upisao prije tri godine u prijateljskom ogledu protiv Švicarske (2-1).

U novom klubu dočekat će ga tri ex HNL-ovca, Adam Gnezda Čerin (Rijeka), Laszlo Klainheisler (Osijek) i Enis Cokaj (Lokomotiva). Budući da je Šarlija nedavno otišao iz Panathinaikosa u Hajduk, Jedvaj će biti sada jedini hrvatski nogometaš u redovima kultnog grčkog kluba. Podsjetimo, dosad je 15 hrvatskih nogometaša nosilo dres PAO-a, a najveći trag ostavili su Velimir Zajec, Goran Vlaović i Mario Galinović.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Tin JedvajPanathinaikos

Ostale Vijesti