Screemshot GNK Dinamo Facebook
Screemshot GNK Dinamo Facebook

VIDEO Jakirović uzeo megafon i zahvalio se Bad Blue Boysima: "Ovo nam znači jako puno"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 29.08.23. | 18:29

Dinamova navijačka skupina neće u četvrtak biti u Pragu te je pružila svojoj momčadi glasnu podršku na današnjem treningu na Hitrec Kacijanu.

U četvrtak Dinamo gostuje u Pragu u kojem brani 3-1 prednost iz prve utakmice playoffa za plasman u Europsku ligu. Iako Plavima igranje Konferencijske lige ne bi predstavljao 'kataklizmički udarac', svekolika Dinamova javnost jednostavno se ne bi pomirila s novim ovosezonskim posrtajem. Za Dinamo je utakmica u četvrtak izrazito bitna zbog veće financijske zarade koju Europska liga donosi u odnosu na Konferencijsku, ali i zbog 'mira' u redovima hrvatskog prvaka pred prvenstveno gostovanje na Opus Areni u Osijeku.

Navijači Dinama, poznato je, neće smjesti gostovati u češkoj prijestolnici, ali ni na svim ostalim europskim utakmicama ove sezone, zbog kazne koju je UEFA izrekla Dinamu nakon nereda u Ateni. No, to ne znači da će Dinamovi igrači ostati bez podrške svojih navijača, ako ništa drugo moralne. Bad Blue Boysi su u dosta velikom broju, njih oko dvije tisuće, stigli na današnji popodnevni trening održan na Hitrec Kacijanu i pružili podršku svojim ljubimcima pred dva teška gostovanja. Podsjetimo, prije manje od dva tjedna, BBB su na jednak način podržali momčad prije putovanja u Atenu, na uzvratni susret trećeg pretkola Lige prvaka.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dinamovi navijači na Hitrecu su izvjesili veliki transparent "Dinamo Zagreb iznad svih", koji inače stoji na ogradi tribine Sjever gore, te navijanjem pružili podršku svojim ljubimcima pred gostovanje u Pragu, ali i Osijeku.

U jednom trenutku Sergej Jakriović uzeo je megafon i obratio se Bad Blue Boysima:

"Hvala vam puno na dolasku. Jako nam puno to znači, vaša neupitna i bezrezervna podrška. Na nama je da damo sve od sebe na terenu. Svaku utakmicu, kao što i vi dajte sve od sebe na tribinama. Hvala vam još jednom, u ime cijele momčadi i stožera. Hvala vam", nakon čega se razlomio glasan pljesak i skandiranje "Dinamo, Dinamo".

Službeni GNK Dinamo na svojim kanalima objavio je video u kojem BBB i zagrljeni Dinamovi igrači zajedno navijaju.

Video navijanja možete pogledati OVDJE. (nr)



Tagovi

Dinamo ZagrebGNK DinamoSparta PragEuropska ligaBad Blue BoysBad Blue Boysi

Ostale Vijesti