NK Istra 1961
NK Istra 1961

VIDEO Istra 1961 sjajnim videima predstavila nove dresove

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 02.07.23. | 14:21

U nove pobjede s novim dresovima.

NK Istra 1961 na prilično je efektan način predstavila nove garniture dresova. Podsjetimo, prije nekoliko dana, Joma i NK Istra 1961 postigli su dogovor da Joma postane novi službeni tehnički sportski sponzor za naredne 3 sezone, a sada su i predstavili prvo izdanje domaćeg i gostujućeg dresa pod sponzorstvom ovog španjolskog proizvođača opreme.

”Domaći dres u zelenoj boji, s dodatkom upečatljivih žutih motiva, predstavlja klasični model u suvremenoj verziji s kojom krećemo u pobjede ove sezone! Ovaj je dres spoj naših prepoznatljivih nijansi u modernoj verziji, čime obilježavamo sinergiju novog vremena i starih običaja koje njegujemo. To je Novi klasik”, naveli su u opisu standardnog, zeleno-žutog dresa.

Video predstavljanja dresa možete pogledati OVDJE.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Drugi, gostujući dres nazvan je Noći istarske.

”Gostujući dres ove godine predstavlja bliske osjećaje koje nosimo u srcu! Crna boja sa posutim žutim ‘’sjajem zvijezda’’ na ramenima označava nama najdraže trenutke pod reflektorima stadiona, uzbudljive Noći istarske! ‘’Zovu me i prate gdje god krenem ja..’’, pa tako i na gostujuće utakmice!”, navodi se u opisu.

Video predstavljanja gostujućeg dresa možete pogledati OVDJE. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Istra 1961Hrvatska nogometna ligaHNLnovi dresoviDresovi

Ostale Vijesti