Joma će biti novi tehnički sponzor Istre 1961

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 30.06.23. | 15:14

Prestižni sportski brend i istarski klub udružuju snage za naredne sezone.

Joma i NK Istra 1961 postigli su dogovor da Joma postane novi službeni tehnički sportski sponzor za naredne 3 sezone.

"Klub daje povjerenje Jomi, s obzirom da se radi o španjolskoj tvrtki poznatoj po tradiciji i prestižu, koja je vodeća na nacionalnoj i međunarodnoj razini. Ovaj novi ugovor bit će početak korisnog odnosa za obje strane, budući da će Joma predstaviti imidž NK Istre 1961 u više od 120 zemalja i proširiti raspon međunarodnih sponzorstava, dok će NK Istra 1961 ojačati svoj komercijalni imidž. Od sada će Joma i NK Istra 1961 raditi ruku pod ruku, a brend će ih pratiti na putu svega što još treba postići", rekli su iz redova Istre 1961 povodom sklapanja ove suradnje.

Joma Sport je španjolska tvrtka posvećena proizvodnji i marketingu sportske opreme. Joma je vodeći španjolski sportski brend, s najvećim obujmom prodaje u svijetu, te se nalazi među deset najboljih svjetskih brendova. Joma proizvodi odjeću i opremu za sve mainstream sportske discipline.

Što se nogometa tiče, sponzorira više od 300 profesionalnih timova diljem svijeta i uživa veliku važnost u najvišim međunarodnim kategorijama, uz Svjetsko prvenstvo. Španjolske momčadi kao što su Villarreal CF, Getafe CF i CD Leganés trenutno oprema Joma. Izvan Španjolske, poznati klubovi su Atalanta BC, ACF Swansea, Norwich City, RSC Anderlecht, TSG Hoffenheim, Le Havre i također hrvatski HNK Rijeka. Reprezentacije Ukrajine, Rumunjske, Kube i Hondurasa, između ostalih, također su sponzori Jome.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Istra 1961DresoviHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti