REUTERS/Daniele Mascolo
REUTERS/Daniele Mascolo

VIDEO Inter suvereno korača prema drugoj 'zvjezdici': Nerrazzuri otišli na +15

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 04.03.24. | 22:25

Inter je golove zabio u razmaku od 30. do 38. minute

Nogometaši Intera svladali su Genou na San Siru s 2-1 i pobjegli prvom pratitelju Juventusu na čak 15 bodova prednosti. Ovo je 11. uzastopna pobjeda Nerazzurra, a s obzirom na ovosezonsku formu, bilo bi pravo čudo da Inter ne osvoji svoj 20. naslov prvaka i na dres si za vijeke vjekova zašije svoju drugu zvjezdicu. Genoa je ovim porazom ostala na 12. mjestu ljestvice.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Za Genou je s kapetanskom trakom na ruci svih 90 minuta odigrao Milan Badelj. Imao je 94 posto točnih dodavanja, dva od tri dobivena duela, a bio je solidan i u obrambenim zadacima.

Ključni period utakmice dogodio se između 30. i 38. minute kada je Inter zabio svoja oba pogotka. Alexis Sanchez proigrao je mladog Kristjana Asllanija koji zakucava loptu pod prečku za vodstvo Intera (VIDEO - Arena Sport). Nicolo Barella je sedam minuta kasnije izborio kazneni udarac kojeg je precizno izveo Sanchez i nakon asistencije upisao i pogodak (VIDEO - Arena Sport).

Gosti su se vratili u igru vrlo brzo, topovskim udarcem Johana Vazqueza (VIDEO - Arena Sport). Genoa je u u 66. zabila i drugi put, ali pogodatk Vitinhe nije priznat zbog zaleđa. Do kraja dvoboja Inter je sigurno kontrolirao utakmicu i nije dozvolio iznenađenje.

U idućem kolu Inter gostuje kod Bologne, a onda i Atletico Madrida u Ligi prvaka. Genoa dočekuje Monzu.



Tagovi

Serie AInter

Ostale Vijesti