VIDEO: Hrvatska noć na Meazzi, zabijali Perišić, Brozović i Balić

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 28.05.17. | 22:46

Posebno je dobar bio pogodak Andrije Balića.

Inter je furiozno krenuo u utakmicu i već do 18. minute vodio 2:0 pogocima Edera i našeg Ivana Perišića koji je sjajno ispratio akciju i ubačaj s desne strane.

 

 

Za novi gol nije se trebalo čekati dugo. U 36. minuti Ivan Perišić u sjajnoj je poziciji pronašao Marcela Brozovića koji je odličnim udarcem pogodio suprotnu stranu gostujućeg gola za visokih 3:0 i rješenje bilokakve neizvjesnosti oko ove utakmice.

 

 

U drugom dijelu Perišić je još jednom asistirao, ovaj puta Ederu koji se drugi put upisao u strijelce, a bila je to sjajna partija za vjerojatni oproštaj od Intera koji će ga prodati. U igri su United, PSG i Chelsea, no Perišić je danas jednom za kraj želio zabaviti milansku publiku, a u tome je i uspio. Bila je ovo jedna od njegovih najboljih partije u Serie A.

Da ne bi zabijao samo Inter, pobrinuo se naš igrač s druge strane, bivši Hajdukovac, Andrija Balić koji je zabio golčinu u 76. minuti za smanjen je vodstva. Pogodak je bio izrazito efektan, a možete ga pogledati u videu. Do kraja je njegov suigrač Angella postigao autogol za peti gol Intera, a Zapata je u zadnjim sekundama još malo ublažio poraz za goste.

 

 

Inter je sezonu završio na sedmom mjestu ljestvice zaostavši samo jedan bod za Europa ligom, dok je Udinese na 13, mjestu s 45 bodova miljama udaljen od vrha. Teško je nešto očekivati i predviđati kako će Inter izgledati sljedeće sezone, danas je bila hrvatska noć na Meazzi.

(Foto: Action Images)


Tagovi

InterAndrija BalićMarcelo BrozovićIvan Perišić

Ostale Vijesti