EXPA/ Eibner/ Sascha Walther
EXPA/ Eibner/ Sascha Walther

VIDEO Hoffenheim triput vodio, ali Darmstadt je na kraju došao do remija, Kramarić zabio, Franjić asistirao

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 19.12.23. | 22:36

BVB usprkos velikoj dominaciji na Westfalenu nije uspio svladati Mainz (1-1).

U prve tri utakmice u 16. kolu njemačke Bundeslige nijedna momčad nije teren napustila sa sva tri boda, ali isto tako nijedna nije teren napustila bez ijednog boda. Dakle, u prve tri utakmice vidjeli smo i tri remija, s tim da je najveće iznenađenje remi na Westfalenu gdje BVB usprkos velikoj dominaciji nije uspio svladati Mainz.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Julian Brant je zabio u 29.minuti za 1-0, ali je dvije minute prije odlaska na predah stvari na početak vratio nizozemski stoper Sepp van den Berg koji je u bivši klub Jurgena Kloppa stigao na posudbu iz Liverpoola.

Sve pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (Sportklub)

BVB u posljednjih pet utakmica ne zna za pobjedu, a iako ista stvar vrijedi i za Mainz, njemački velikan je ipak propustio veliku priliku protiv kluba kojem je za ovaj ogled nedostajo prvi vratar Zentner.

U ogledu Hoffenheima i Darmstdata je bilo puno pogodaka, ali ne i pobjednika. Nakon 90 minuta je na semaforu bilo 3-3, a s tim rezultatom su puno zadovoljniji gosti.

Hoffenheim je u ovom ogledu triput vodio, ali gosti do remija došli u 85.minuti kad je precizan bio Skarke. Valja naglasiti kako je prvi pogodak na utakmici zabio Kramarić s bijele točke, da bi onda gosti poravnali nakon što je lijepo asistirao Franjić, a pogodio Pfeiffer.

Pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (Sportklub)



Tagovi

BundesligaHoffenheimDarmstadtBorussia DortmundMainz

Ostale Vijesti