REUTERS/Phil Noble
REUTERS/Phil Noble

VIDEO Gvardiol i Kovačić sudjelovali u novoj pobjedi Cityja, Tottenham teško protiv Brentforda

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 31.01.24. | 22:27

Zanimljiv dan u Premier ligi.

U današnjim utakmicama 22. kola Premier lige Manchester Cityj je na domaćem terenu s 3-1 svladao Burnley, a Tottenham je 'blitzkiregom' na početku drugog dijela preokrenuo Brenford i na kraju pobijedio. U neško kasnijem terminu Liverpool je s 4-1 nadvisio Chelsea.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Aktualni engleski prvak Manchester City nije imao problema protiv jednog od najvećih kandidata za ispadanje Burnleyja slavivši sa 3-1. Julian Alavrez s dva gola (16, 22) i Rodi (46) bili su dovoljni za slavlje "Građana". U sudačkoj nadoknadi gosti su tek ublažili poraz golom Ameena Al Dakhila. Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol je odigrao cijeli susret za City, dok je Mateo Kovačić ušao u igru u 87. minuti umjesto Rodrija. U momčad Cityja vratio se oporavljeni Erling Haaland ušavši u igru u 71. minuti, ali se nije uspio upisati među strijelce.

Golove s utakmice možete pogledati OVDJE (ArenaSport).

Tri boda je dohvatio i Tottenham pobjedom 3-2 protiv Brentforda. Gosti su poveli u 15. minuti golom Neala Maupayja i do kraja poluvremena obranili vodstvo.

Međutim, u prvih 11 minuta nastavka Tottenham je uzvratio s tri gola u nizu, a strijelci su bili Destiny Udogie (48), Brennan Johnson (49) i Richarlison (56). Brentford je do kraja smanjio u 67. minuti golom Ivana Toneyja.

Golove s utakmice možete pogledati OVDJE (ArenaSport).

Liverpool vodi na ljestvici sa 51 bodom, momčad Pepa Guardiole popela se na drugo mjesto na ljestvici, ali ostaje pet bodova iza vodećeg Liverpoola, dok je Arsenal treći također sa 46 bodova. Slijede Tottenham i Aston Villa sa po 43 boda.

Zadnja tri mjesta koja vode u niži rang natjecanja drže Everton (18), Burnely (12) i Sheffield United (10).



Tagovi

Premier ligaManchester CityTottenhamBrentfordBurnley

Ostale Vijesti