REUTERS/Molly Darlington
REUTERS/Molly Darlington

VIDEO Goropadni Liverpool juriša na naslov: Redsi u 125 sekundi od poraza do preokreta!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 21.02.24. | 22:24

Mentalitet je možda najjača karakteristika momčadi Kloppove oproštajne sezone

Liverpoolovo vodstvo na vrhu Premier lige poraslo je na četiri boda zahvaljujući četiri gola u slavlju protiv Lutona. Redsi su s 4-1 deklasirali protivnike, iako su u poluvremenu utakmice gubili. No u drugom dijelu su stilgli do preokreta, zabivši četiri gola i to uz činjenicu da je prošlo samo 125 sekundi između Van Dijkovog izjednačujućeg gola i Gakpova pogotka za preokret u 2-1.

Prouči cjelokupnuponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Golove pogledajte OVDJE. (Arenasport)

Lutonov Chiedozie Ogbene šokirao je navijače s Anfielda pogotkom u 12. minuti, a Liverpool, kojem je nedostajalo nekoliko ključnih igrača uključujući Mohameda Salaha i Darwina Nuneza , prvi je put ove sezone gubio na poluvremenu ligaške domaće utakmice.

Ali Liverpool je izašao nakon pauze u najvećoj brzini. Van Dijk je zabio u 56. minuti, otresavši obrambenog igrača i udarivši glavom u ubačaj iz kornera Alexisa Mac Allistera, a Gakpo je glavom pogodio nakon preciznog ubačaja Maca Allistera dvije minute kasnije. Luis Diaz i Harvey Elliott povećali su vodstvo Liverpoola u 71. i 90. minuti.

Svi putevi sada vode na Wembley u nedjelju, gdje Chelsea čeka u finalu Carabao Cupa.

Preostale utakmice igrat će se za vikend i u ponedjeljak. U subotu se igraju Aston Villa - Nottingham Forest, Brighton - Everton, Crystal Palace - Burnley, Manchester United - Fulham, Bournemouth - Manchester City i Arsenal - Newcastle United, u nedjelju Wolverhampton - Sheffield United, a u ponedjeljak West Ham - Brentford. Utakmica Chelsea - Tottenham je odgođena. Liverpool je na vrhu ljestvice sa 60 bodova, uz utakmicu manje slijede Manchester City s 56 i Arsenal s 55 bodova.Luton je 18., u zoni ispadanja.

(g)



Tagovi

Premier ligaLiverpoolLuton Town

Ostale Vijesti