Action Images via Reuters/Paul Childs
Action Images via Reuters/Paul Childs

VIDEO Fulham iznenadio Topnike i ostvario što nije od 2022., Spursi pobjedom završili 2023.

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 31.12.23. | 17:09

Za kraj godine - posljednji susreti Engleza u 2023. godini

Tottenham je na svom stadionu s 3-1 svladao Bournemouth te se s 39 bodova potpuno približio društvu klubova koji drže pozicije za plasman u Ligu prvaka. Senegalac Pape Matar Sarr je u 9. minuti načeo goste, da bi u završnih 20 minuta pobjedu Spursima donijeli korejski reprezentativac i kapetan momčadi Son Heung-Min (72) te Brazilac Richarlison (80). Poraz Bournemoutha ublažio je 20-godišnji Alex Scott u 84. minuti i tako postao najmlađi strijelac kluba u utakmicama engleske Premier lige.

Prvi gol Tottenhama pogledajte OVDJE.

Gol Sona pogledajte OVDJE. (Arenasport).

Sada je golgeter Spursa popravio svoju statistiku golova i asistencija s prošlosezonskih 10 i šest u 36 utakmica, na već 12 golova i pet asistencija u 20 nastupa ove sezone.

Gol za 3-0 pogledajte OVDJE, a za 3-1 OVDJE.

Nogometaši Fulhama preokretom su došli do domaće pobjede 2-1 nad Arsenalom, a Tottenham Hotspur je s uvjerljivih 3-1 svladao gostujući Bournemouth u nedjeljnim utakmicama 20. kola engleske Premier lige. Arsenal je poveo na Craven Cottageu već u 5. minuti, kad je Fulhamovu mrežu zatresao Bukayo Saka. Domaća momčad je do izjednačenja došla u 29. minuti, a strijelac je bio Meksikanac Raul Jimenez. Pogodak za konačnih 2-1 postigao je Jamajčanin Bobby De Cordova-Reid u 60. minuti.

Arsenalu je to drugi uzastopni poraz, a treći u posljednjih pet kola, pa je momčad Mikela Artete s 40 bodova ostala na četvrtoj poziciji. Fulham je nakon tri uzastopna poraza došao do sedme prvenstvene pobjede i s 24 boda je skočio na 13. poziciju.

Prvi gol Fulhama pogledajte OVDJE, a gol za 2-1 OVDJE. (Arenasport)

Iako je Arsenal poveo, Fullham je uspio preokrenuti, a to im nije pošlo za rukom još od listopada 2022. kada su to uspjeli protiv Leedsa.

Liverpool i Aston Villa su vodeći s 42 boda, Arsenal i City imaju po 40, a prate ih u stopu Spursi s bodom manje. U ponedjeljak (21 sat) će vodeći Liverpool (42 boda) ugostiti Newcastle United, a 20. kolo će biti zaključeno u utorak (20.30 sati), kad će na londonskom Olimpijskom stadionu West Ham biti domaćin Brightonu.





Tagovi

TottenhamHeung-Min SonPremier ligaArsenal

Ostale Vijesti