REUTERS/Alberto Lingria
REUTERS/Alberto Lingria

VIDEO Dybala s bijele točke presudio Jurićevom Torinu, Zaccagni heroj pobjede Lazija nad Juventusom

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 08.04.23. | 22:30

Argentinac je sigurno realizirao najstrožu kaznu za novu pobjedu Vučice, dok je Sarri upisao svoju prvu pobjedu protiv Stare dame na klupi Lazija.

Nogometaši Rome skočili su na treće mjesto ljestvice talijanskog prvenstva minimalnom 1:0 gostujućom pobjedom protiv Torina, kojega vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, u susretu 29. kola Serie A.

Jedini pogodak u vrlo lošoj utakmici postigao je Dybala (8.) iz kaznenog udarca u samom otvaranju dvoboja.

Pogodak La Joye pogledajte OVDJE (prava ima Arenasport)

Treća Roma sada ima 53 boda, jedan više od četvrtog Milana, a dva više od petog Intera, dok joj drugi Lazio, koji od 20.45 sati igra protiv Juventusa, bježi dva boda.

Nikola Vlašić igrao je od 82. minute za Torino koji je ostao 11. sa 38 bodova.

U posljednjoj utakmici dana Lazio je na domaćem terenu svladao Juventus rezultatom 2:1. Domaćina je u vodstvo doveo Milinković-Savić u 38. minuti, da bi onda četiri minute kasnije Rabiot poentirao za poravnanje.

Pogodak odluke postigao je asistent prvog pogotka Zaccagni koji je mirno zaključio sjajnu akciju domaćina te je u 53. postavio, ispostavit će se konačnih, 2:1.

Sarriju je današnja pobjeda bila tek četvrta u trenerskoj karijeri protiv Juventusa. Sad je, protiv svojeg nekadašnjeg kluba, na omjeru 4-3-9, s tim da mu je ovo bila prva pobjeda protiv Stare dame otkako je sjeo na klupu Lazija.

Sve pogotke s utakmice Lazio - Juventus pogledajte OVDJE

(Hina, G)



Tagovi

Paulo DybalaRomaTorinoSerie ASergej Milinković-SavićLazioJuventus

Ostale Vijesti