Screenshot Sportklub
Screenshot Sportklub

VIDEO Dvije Beljine asistencije u porazu Augsburga, Bayern igrao tenis sa Schalkeom, Niko Kovač preko Kramarića u Europu

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 13.05.23. | 17:20

Čak 23 pogotka palo je u popodnevnih pet utakmica Bundeslige

Nogometaši Bayerna pobijedili su na svom terenu Schalke 6-0 u utakmici 32. kola njemačke Bundeslige, dok je Dion Drena Beljo bio dvostruki asistent u porazu Augsburga.

Bavarci su ogromnom pobjedom nad davljenikom Schalkeom povećali svoje vodstvo na ljestvicina, ali Borussia Dortmund tek treba odigrati svoju utakmicu protiv imenjakinje iz Mönchengladbacha.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Strijelci za Bayern bili su Thomas Müller u 21., Joshua Kimmich iz kaznenog udarca (VAR) u 29., Serge Gnabry u 50. i 66., Mathis Tel u 80. i Nusair Mazraoui u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Pogotke pogledajte OVDJE (Sportklub).

Bochum je kao domaćin svladao Augsburg 3-2, a Beljo je upisao dodavanje za oba gola gostiju. Prvo je u 29. minuti asistirao Meieru, baš majstorski, a 85. minuti Yeoboahu, više slučajno nego namjerno. Augsburg još nije osigurao ostanak, 13. je s 34 boda, tri više od Bochuma, koji je 15. s 32 bodom.

Pogotke pogledajte OVDJE (Sportklub), a majstorsku asistenciju Belje OVDJE.

Union Berlin je kod kuće pobijedio Eintracht 4-2. Sheraldo Becker je bio junak dvoboja jer je zabio u 36. i 38.minuti, a još dvaput je asistirao. Strijelci za Union Berlin još bili su Kevin Behrens u petoj i Aisa Laidouni u 80. minuti, dok su golove za Eintracht postigli Manuel Gulde u 56. i Vicenzo Grifo s bijele točke u 70. minuti.

Pogotke pogledajte OVDJE (Sportklub).

Pobjedu je kod kuće upisao i Eintracht koji je svladao Mainz 3-0, golovima Daichija Kamade iz kaznenog udaraca u 18. minuti, Butea u 40. i Koloa Muanija u 59. minuti. Za domaće još ne igraju ozlijeđeni Kristijan Jakić i Hrvoje Smolčić.

Pogotke pogledajte OVDJE (Sportklub).

I za kraj popodnevnog programa, Wolfsburg Nike Kovača je bez ozlijeđenog Bartola Franjića bio bolji od Hoffenheima 2-1, skočivši barem privremeno na mjesto koje sigurno vodi u Europu, a Andrej Kramarić je odigrao cijeli susret za goste. Strijelci za Vukove bili su Kaminski (15.) i Waldschmidt (75.), a gosti su se u trećoj minuti sudačke nadoknade zasladili autogolom Guilavoguija.

Pogotke pogledajte OVDJE (Sportklub).

Borussia Dortmund dočekuje Borussiju M’gladbach od 18.30 sati.


(Hina, G)


Tagovi

Dion Drena BeljoBundesligaAndrej KramarićNiko KovačBayernAugsburgHoffenheimWolfsburg

Ostale Vijesti