REUTERS/Isabel Infantes
REUTERS/Isabel Infantes

VIDEO Desetkovana Barca prekinula Atleticov niz neporaženosti na domaćem terenu nakon više od godinu dana

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 17.03.24. | 22:58

Cancelo, Christensen, Balde, De Jong, Pedri, Gavi i Ferran Torres nedostajali su Kataloncima, ali ništa ih nije zaustavilo

U derbiju 29. kola Primere Barcelona je u gostima svladala Atletico Madrid s 3-0, te nakon dugo vremena došla na drugu poziciju, s osam bodova manje od Reala.

Barcelona je prekinula niz neporaženosti Atletico Madrida kod kuće koji je trajao od 3. siječnja 2023., kada su također izgubili od Barcelone. Ovoga puta su Katalonci slavili s 3-0, iako su im nedostajali Cancelo, Christensen, Balde, De Jong, Pedri, Gavi i Ferran Torres. Strijelci su bili Felix, Lewandowski i Lopez. Da stvar bude još zanimljivija, Xavi je zaradio odmah na početku utakmice crveni karton na klupi! Na kraju susreta su domaćinni bili ti koji su imali samo 10 igrača na terenu jer je Nahuel Molina u 92. minuti dobio izravni crveni karton.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Golove pogledajte OVDJE. (Arenasport)

Sada neporažena već u deset utakmica zaredom u svim natjecanjima, Barca je konačno je prestigla svog katalonskog susjeda Gironu, a El Clasico se igra u travnju, za nešto više od mjesec dana. Atletico je sada peti s bodom manje od Athletica iz Bilbaa. 

Portugalski napadač Joao Félix, na posudbi upravo iz Colchonerosa, otvorio je golom u 38. minuti (ovaj put nije slavio), prije nego što je Robert Lewandowski, dodavač kod prvog gola, udvostručio vodstvo u 47.minuti. Poljski napadač je još jednom bio dodavač za mladog Fermina Lopeza (65.) za konačnih 3-0. (Hina/eg)





Tagovi

BarcelonaAtletico MadridLa Liga

Ostale Vijesti