VIDEO: Ćorluka slavio s Lokomotivom protiv Krasnodara i požutio

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 30.08.15. | 16:28

U prvoj današnjoj utakmici današnjeg programa sedmog kola ruske Premier lige, moskovski Lokomotiv je pred domaćim navijačima s 2:1 pobijedio Krasnodar.

Prvi su do vodstva došli gosti iz Krasnodara u 11. minuti kada je Smolov zatresao mrežu Lokomotiva. No, sreća nije dugo trajala. Domaćini su sedam minuta kasnije uspjeli izjednačiti - strijelac je bio Niasse, koji je u 18. minuti prvo odlično prevario dvojicu čuvara, a onda je potom pravom akrobacijom uspio poslati loptu u mrežu. Senegalac je pao i vrhom kopačke je uspio zahvatiti loptu i prevario je vratara Krasnodara.

A isti igrač je bio zaslužan za potpuni preokret Lokomotiva u nastavku susreta. U 56. minuti je pucao iz kaznenog prostora, a na odbijanac je naletio Alan Kasaev, koji je bio precizan za 2:1 i prvu domaću pobjedu Lokomotiva u ovoj sezoni. Moskovska momčad je tako upisala peto slavlje u sezoni kojim je uz dva remija i s ukupno 17 bodova, skočila na drugo mjesto ruskog prvenstva te za vodećim CSKA-om zaostaje samo jedan bod. Treći Zenit je na 15 bodova.

Hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka je odigrao svih 90 minuta u redovima domaćina, a dobio je žuti karton u 32. minuti.


Premier League, sedmo kolo, rezultati:

Lokomotiv - Krasnodar 2:1 (Niasse 18', Kasaev 56'/Smolov 11')

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

Vedran ĆorlukaLokomotivKrasnodarPremier liga

Ostale Vijesti