Reuters/Jason Cairnduff
Reuters/Jason Cairnduff

VIDEO Chelsea bez problema preko Ville, Fernandez zabio golčinu! Forest i Briustol stigli do jedanaesteraca

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 07.02.24. | 22:32

Igrane su dvije utakmice FA Cupa

Chelsea je izašao iz krize na zadivljujući način jer su u potpunosti deklasirao Aston Villu u uzvratnoj utakmici četvrtog kola FA Cupa pobijedivši 3-1.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Villina sjajna domaća forma ove sezone učinila ju je sigurnim favoritom za ulazak u šesnaestinu finala, ali Chelsea je pokazao razornu napadačku igru ​​kako bi ublažio pritisak na Mauricija Pochettina. Pochettinov mandat na Stamford Bridgeu bio je pod velikim upitnikom nakon 4-2 poraza kod kuće od Wolverhampton Wanderersa u nedjelju zbog kojeg su bili na 11. mjestu u Premier ligi.

Golove pogledajte OVDJE.

Chelseajevi nastupi u kupu spašavaju njihovu sezonu, već su stigli do finala EFL kupa protiv Liverpoola na Wembleyu 25. veljače, dok je ovo zasigurno bila njihova najbolja izvedba u sezoni protiv Ville koja je izgubila samo dvije utakmice od 16 na domaćem terenu.

Conor Gallagher postavio je Chelsea na put nakon 11 minuta smirenim pogotkom desnom nogom na Holte Endu, a Nicolas Jackson je brzo dodao drugi gol na semafor lijepim udarcem glavom. Villine nade za povratak u igru ugasile su se devet minuta nakon odmora kada je Enzo Fernandez sjajno izveo slobodan udarac u gornji kut.

Zamjena Moussa Diaby zabio je za Villu u sudačkoj nadoknadi. Chelsea se sada suočava s Leeds Unitedom na Stamford Bridgeu u osmini finala FA Cupa.

Golove pogledajte OVDJE. U drugom susretu igraju Forest i Bristol City, a nakon 1-1 i produžetaka bez golova, stigli su i do raspucavanja. (eg)


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Aston VillaChelseaFA Cup

Ostale Vijesti