REUTERS/Alkis Konstantinidis
REUTERS/Alkis Konstantinidis

VIDEO Bernard presudio Marseilleu, Tolić ni kao jocker s klupe nije pomogao Slovanu, Barišić asistent u slavlju Rangersa

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 09.08.23. | 23:21

Zanimljiva večer u kvalifikacijama za Ligu prvaka

U kvalifikacijama za Ligu prvaka ova srijeda ponudila je podosta iznenađenja. U Grčkoj je PAO upisao minimalnu pobjedu protiv favoriziranog Marseillea. Potpisnik grčkog slavlja bio je Bernard, iskusni brazilski napadač kojeg najviše pamtimo iz dana provedenih u Šahtaru i Evertonu. Prošle sezone ga u PAO-u nije išlo, ali ako se po jutru dan poznaje, odnosno prema uvodnim utakmicama cijela sezona, ovo bi mogla biti njegova godina!

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Bernard je u igru ušao u 71. minuti umjesto Đuričića, da bi onda u 83. na asistenciju Ioannidisa postavio konačan rezultat.

Cijelu utakmicu, i to na visokoj razini, je kod domaćina odigrao Tin Jedvaj, dok su u nastavku s klupe ušli Kleinheisler te Gnezda-Čerin. Cokaj nije sudjelovao u pobjedi domaćina.

Jedini pogodak s utakmice pogledajte OVDJE (Arenasport)

U ogledu Slovana i Maccabi Haife je gostujući sastav prilično neočekivano slavio. Domaćin je stvorio više konkretnijih prilika, ali Nitzan je bio fenomenalan na golu Maccabija.

Sve golove na utakmici vidjeli smo u prvih 15 minuta. Gosti su poveli u 5. minuti nakon što je precizan bio Pierrot, potom je u 12. pogodak u svoju mrežu zabio Seck, stoper Maccabija, da bi onda u 15. za, ispostavilo se kasnije konačnih, 1-2 poentirao Saba, asistent kod prvog pogotka.

Tolić je kod Slovana u igru ušao tek u 75. minuti.

Za kraj, spomenimo i ogled Rangersa i Servettea u kojem su Škoti slavili rezultatom 2-1. Barišić ne samo da je odigrao svih 90 minuta, već je u 15. minuti asistirao za 2-1 Dessersu. Prije tog pogotka je domaćina u vodstvo doveo Tavernier s bijele točke u 6. minuti,

No, neposredno prije odlaska na predah su Švicarci smanjili. Isto što je napravio Tavernier u 6. je ponovio Bedia u 44. minuti na suprotnoj strani. U nastavku je Rangers 'razbio' Servette, ali bez konkretnog učinka. Gosti su od 60. minute igrali bez Doulinea, ali pola sata s igračem više nije bilo dovoljno da Škoti slave 'u hendikepu'.

Golove s ogleda Rangers – Servette pogledajte OVDJE (Arenasport)

(I.A.S.)



Tagovi

SlovanMarseilleOlympique MarseillePanathinaikosBorna BarišićGlasgow RangersRangersKvalifikacije za Ligu prvaka

Ostale Vijesti