REUTERS/Wolfgang Rattay
REUTERS/Wolfgang Rattay

VIDEO Bayern se lako obračunao sa Stuttgartom i zadržao korak za Bayerom

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 17.12.23. | 21:24

Ponovno je briljirao Harry Kane

U posljednjem susretu 15. kola Bundeslige, nogometaši Bayerna lako su osvojili domaće bodove, na Allianz Areni su svladali Stuttgart 3-0.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Igrač utakmice ponovno je bio Harry Kane koji je postigao uvodna dva pogotka za Bayern, u 2. i 55. minuti. Ove sezone već je šesti put u Bundesligi Kane zabio dva ili više pogodaka na jednom susretu. Sve je zaključeno golom južnokorejskog nogometaša Min-Jaea u 63. minuti, kojem je iz kuta ubacio 19-godišnji Aleksandar Pavlović. Vrijedi istaknuti kako je ovaj iznimno talentirani veznjak izvodio sve prekide Bavaraca na današnjoj utakmici i definitivno je velik dobitak za momčad Thomasa Tuchela u ovoj sezoni. Mladić rođen u Münchenu srpskih je korijena, ali je zasad odlučio odjenuti dres njemačke U20 reprezentacije.

Već je nakon prvog dijela moglo biti tri gola prednosti za Bayern budući da su domaćinu dva gola poništena nakon VAR pregleda.

Golove s utakmice pogledajte OVDJE (Sportklub)

Ovom pobjedom Bayern je smanjio zaostatak za vodećim Bayerom. Bavarci trenutačno imaju četiri boda manje, ali i jednu utakmicu manje. Stuttgart je ostao četvrti te od Bayera ima osam bodova manje.


(Hina)


Tagovi

BundesligaBayernStuttgart

Ostale Vijesti