Ben Jacobs/Twitter
Ben Jacobs/Twitter

VIDEO Al-Firmino: Brazilac s hattrickom debitirao u saudijskoj Pro ligi

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 11.08.23. | 21:46

Superjaki Al Ahli slavio je na otvaranju prvenstva Saudijske Arabije.

Utakmicom Al Ahli - Al Hazem započelo je dugo iščekivano prvenstvo Saudijske Arabije. Al Ahli zaigrao je sa svim najjačim zvijezdama i na kraju slavio 3-1 hattrickom donedavnog napadača Liverpoola i Brazila, Robertom Firminom. Već u 10. minuti utakmice semafor King Abdullah Sport Cityja u Džedi zasvijetlio je 2-0. Al Majrashi dodao je Firminu koji glavom efektno zabija svoj prvijenac u 6., a četiri minuta kasnije svoju prvu asistenciju u Saudijskoj Arabiji imao je Riyad Mahrez. Brazilac Vina smanjio je vodstvo domaćina u 50., no sve je bio riješeno u 72. kada je Firmino zabio svoj treći pogodak na utakmici.

Firminov hattrick možete pogledati OVDJE (SportKlub).

Za Al Ahli zaigrale su sve superzvijezde koje su stigle ovog ljeta. Edouard Mendy, Roger Ibanez, Franck Kessie, Ryad Boudebouz, Riyad Mahrez, Allan Saint-Maximin i dakako trostruki strijelac Firmino. Za momčad Al Ahlija zaigrao je i Egzijan Alioski.

Ovom pobjedom Al Ahli je naznačio da će biti ravnopravni suparnik Al Ittihadu, Al Nassru i Al Hilalu u borbi za naslov, a Al-Firmino će biti dostojni suparnik Al-Ronaldu, Al-Benzemi i Al-Malcomu u utrci za najboljeg strijelca lige. (nr)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Al AhliBobby FirminoRoberto Firmino

Ostale Vijesti