Reuters/Lee Smith
Reuters/Lee Smith

VIDEO Ajer ‘iskopirao’ Gerrarda, Haaland 70 minuta nije postojao, ali sunarodnjakov poklon bon nije propustio naplatiti

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 20.02.24. | 22:20

Nogometaši Brentforda bili su fokusirani samo i isključivo na obranu, a iako su se većim djelom utakmice dobro nosili s napadima Građana, na kraju im je presudila individualna pogreška norveškog braniča.

Nogometaši Manchester Cityja pobijedili su Brentford s 1-0 u zaostaloj utakmici 18. kola engleske Premier lige, odigranoj u utorak na stadionu Etihad.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Strijelac pogotka u 71. minuti bio je norveški reprezentativac Erling Haaland. To je vodećem strijelcu Premier lige bio 17. prvenstveni pogodak u ovoj sezoni, a zanimljivo je i kako je sada poentirao protiv svake momčadi protiv koje je zaigrao u Premier ligi.

Iako se asistencija za pogodak Haalanda piše Alvarezu, najveću pomoć Norvežanin je imao od svojeg sunardonjaka Ajera koji se poskliznuo pa je tako devetka Građana praktički s centra krenuo sam prema gostujućem vrataru kojeg nije propustio matirati.

Pogodak Haalanda pogledajte OVDJE (Arena Sport)

Zatresao je Haaland mrežu i u 80. minuti, ali je pogodak poništen zbog zaleđa u kojem se našao Kyle Walker koji je proslijedio loptu prema Norvežaninu.

Mateo Kovačić je igrao za City od 89. minute, kad je zamijenio Juliana Alvareza. Joško Gvardiol je još uvijek na popisu ozlijeđenih, zbog ozljede ligamenata skočnog zgloba.

Manchester City je 17. pobjedom u sezoni došao do 56 bodova i samo je bod iza vodećeg Liverpoola. Arsenal je s 55 bodova potisnut na treće mjesto. Brentford ima 25 bodova i nalazi se na 14. poziciji, pet bodova iznad zone ispadanja. (Hina, G)



Tagovi

Premier ligaErling HaalandManchester CityBrentford

Ostale Vijesti