Slavko Midzor/PIXSELL
Slavko Midzor/PIXSELL

Veznjak Hajduka dobio reprezentativni poziv umjesto kapetana Dinama

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 25.08.21. | 19:03

Do sad je nastupao za mlađe kategorije, bit će ovo premijera za A selekciju

Bliži nam se mjesec rujan, vrijeme je za prvu ovosezonsku reprezentativnu stanku. Mundijal u Kataru je na rasporedu već iduće godine u mjesecu studenom, a europske reprezentacije će već idućeg tjedna nastaviti svoj kvalifikacijski ciklus.

Nakon Zlatka Dalića koji je iznenadio nekim svojim odabirima, polako pristižu pozivnice i drugih nogometnih saveza na adrese igrača iz HNL-a. Jedan od njih je i Hajdukov Jani Atanasov koji je dobio svoj prvi poziv za A vrstu od izbornika Blagoja Milevskog!

Mladi veznjak će tako ima ti prilike na tri utakmice. Prva, protiv Armenije, druga protiv Islanda i treća protiv Rumunjske. Jani može računati na minute na terenu jer je ozljeđen Arijan Ademi. On je nespreman za takve napore, pogotovo jer ga danas čeka Šerif u sklopu kvalifikacija za ulazak u skupinu Lige prvaka.

Osim Atanasova, očekivano, na popisu se nalazi Dinamov Ristovski, ali i Darko Velkovski iz Rijeke. Na popisu se trebao naći i Boban Nikolov koji je nedavno potpisao upravo za Šerif iz Tiraspola.


Tagovi

Jani AtanasovMakedonska nogometna reprezentacijakvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2022. godine

Ostale Vijesti