Veznjak Barcelone odbija United i karijeru već ovog ljeta nastavlja u – Newcastleu!?

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 18.04.20. | 22:19

Osmi najbogatiji čovjek na svijetu ponuditi će mu ugovor kojem je nemoguće reći ne.

Naime, ovih bi se dana i službeno trebala biti kompletirana kupovina Newcastlea iako su u prinicpu stvari jasne te se zna kako je saudijski princ Mohammada bin Salmanua ukoro i službeno postiti novi vlasnik Svraka.

Saudijski princ odmah po svojem dolasku želi dovesti novog trenera, a njegov prvi izbor je Max Allegri, bivši trener Juventusa koji je sa Starom damom osvojio brojne trofeje, a umalo je uzeo i onaj „ušati trofej“ Lige prvaka, ali je Barcelona tih godina bila prejaka...

Već sada se engleski novinari „igraju menadžera“ te slažu potencijalnu momčad Newcastlea za nadolazeće sezone, ali prema svemu sudeći dresovi s imenom Artura Vidala već sada mogu krenuti u tisak. The Sun javlja kako je princ spreman ponuditi dupla primanja za Čileanca u odnosu na ono što mu nude Manchester United.

Nadalje, 33-godišnjem Čileancu sljedeće sezone ističe ugovor te je ovo ljeto posljednja prilika da Barcelona barem nešto zaradi na njemu. Piše se kako bi Barcu zadovljio iznos od 20-ak milijuna eura odštete, a to bi trbao biti mačji kašalj za saudijskog princa koji je prema Forbesu osmi najbogatiji čovjek svijeta.

Bilo kako bilo, pred Svrakama je izgleda nešto ljepša budućnost u odnosu na ono što su njihovi navijači navikli gledati proteklih sezona...

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)


Tagovi

Arturo VidaltransferiLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti