Hrvoje Jelavić/Pixsell
Hrvoje Jelavić/Pixsell

Veliko iznenađenje na Šubićevcu: Damir Čanadi više nije trener Šibenika!

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 24.09.22. | 14:51

Dogovoren je sporazumni raskid suradnje.

Iako je malo tko to mogao očekivati, prije nastavka HNL-a dogodila se još jedna trenerska smjena! Naime, Damir Čanadi više nije trener Šibenika, objavili su iz kluba na web stranicama. Austrijski trener hrvatskog podrijetla Narančaste ostavlja na sedmom mjestu HNL-a uz ostvarenu jednu pobjedu, sedam remija i dva poraza.

Službeno priopćenje Šibenika prenosimo u cijelosti:

„HNK Šibenik s.d.d. ovim putem obavještava medije i javnost o tome da gospodin Damir Čanadi više nije trener prve momčadi HNK Šibenik.

HNK Šibenik i Damir Čanadi sklopili su sporazumni raskid suradnje.

Damir Čanadi preuzeo je klupu prve momčadi u lipnju ove godine, te je vodio HNK Šibenik u ukupno 10 službenih susreta Hrvatske nogometne lige.

Tijekom svog mandata, kao prvi trener Narančastih u HNL-u, ostvario je 1 pobjedu, 2 poraza i 7 neriješenih rezultata uz gol razliku 8:7.

Ovim putem klub sa Šubićevca želi se zahvaliti treneru Čanadiju na svim postignutim rezultatima, zalaganju i doprinosu te Damiru želimo puno sreće u nastavku karijere, kako na privatnom tako i na poslovnom planu.

Novi trener prve momčadi HNK Šibenika bit će predstavljen u narednim danima, o čemu ćemo Vas pravovremeno obavijestiti.“



Tagovi

Damir ČanadiNK ŠibenikHNL

Ostale Vijesti