Ivo Čagalj/PIXSELL
Ivo Čagalj/PIXSELL

Vatreni velika želja Nike Kovača, ali mu je preskup

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 06.07.23. | 21:04

Prema posanju njemačkog lista, za sada je ta potražnja ipak previsoka za Kovača i društvo

VfL Wolfsburg nastavlja s radom na momčadi za novu sezonu, a jedna od glavnih meta je i hrvatski reprezentativac Lovro Majer.Vatreni 25-godišnjak vjerojatno napušta Stade Rennes, a Bundesliga postoji kao moguća buduća destinacija. Ipak, prema pisanju njemačkog Kickera, trenutno je još uvijek preskup - unatoč 30 milijuna eura primljenih za Felixa Nmechu - za Vukove.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

„Pregovori su u ranoj fazi s Rennesom, ali oba njemačka kluba žele Majera“, pisao je prije koji dan Romano, misleći na Wolfsburg, ali i Bayer Leverkusen koji također u svojim redovima priželjkuje plavokosog Vatrenog.

Sportski direktor Stade Rennaisa, Florian Maurice, potvrdio je u četvrtak da je poslana ponuda za Majera, a L'Équipe kaže da je došla iz Wolfsburga. Ipak, još uvijek postoji jaz između Rennesovog i Wolfsburgovog vrednovanja hrvatskog reprezentativca. Francuski list kaže da bi Rennes pustio Majera u zamjenu za 25 milijuna eura. Hrvatski 25-godišnjak je vezan za Stade Rennais ugovorom koji ističe 2027. godine.

Prema posanju njemačkog lista, za sada je ta potražnja ipak previsoka za Kovača i društvo. Hoće li se Niko Kovač snaći pa ipak uspjeti dovesti sunarodnjaka, ostaje vidjeti...



Tagovi

Lovro MajerNiko KovačWolfsburgRennes

Ostale Vijesti