REUTERS/Piroschka Van De Wouw
REUTERS/Piroschka Van De Wouw

U Rennes sletjele prve ponude za Majera, želi ga i bivši hrvatski izbornik

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 01.07.23. | 15:32

Pregovori su u ranoj fazi, ističe Fabrizio Romano

Jučer je L'Equipe pisao kako se u redovima Rennesa sprema svojevrsna rekonstrukcija svlačionice, a jedan od igrača na kojima francuski prvoligaš želi zaraditi je i Lovro Majer. Danas se ta situacija konkretizirala, preciznije, Fabrizio Romano doznaje kako su dva bundesligaša – Wolfsburg Nike Kovača i Bayer Leverkusen odaslali ponude za hrvatskog reprezentativca.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

„Pregovori su u ranoj fazi s Rennesom, ali oba njemačka kluba žele Majera“, dodaje Romano.

Iznos po kojem bi Rennes pustio Majera prema Njemačkoj nije poznat, a njegova trenutna cijena prema Transfermarktu iznosi okruglih 20 milijuna eura. Dva kluba su se, dakle, upustila u licitiranje, a jasno je kako bi se Majer malo ugodnije osjećao u okruženju Wolfsrbuga kojeg vodi Kovač i koji bi ga volio vidjeti u svojoj svlačionici.

Wolfsrbug je do sada doveo trojicu igrača, krilnog igrača Vaclava Cernyja iz Twentea i stopera Moritza Jenza iz Lorienta, obojicu za po osam milijuna eura, te još jednog stopera - Cedrica Zesigera iz Young Boysa za pet milijuna eura.

Majer nije bio zadovoljan svojom minutažom u protekloj sezoni, stoga će najvjerojatnije napustiti Rennes, samo je pitanje gdje će se smjestiti. (pz)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Lovro MajerFabrizio RomanoRennesWolfsburgBayer Leverkusen

Ostale Vijesti