Vatreni izvisio, turski velikan ponudio ugovor reprezentativcu BiH

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 02.07.20. | 08:14

Odabrali su provjereno rješenje s tamošnjih travnjaka.

Simon Sluga se dugo povezivao s turskim Besiktasem, međutim od tog posla najvjerojatnije neće biti ništa. Naime, prema pisanju tamošnjeg lista Fanatic velikan se odlučio za reprezentativca BiH Ibrahima Šehića te su napravili konkretan potez i ponudili mu ugovor .

Šehiću slijedećeg mjeseca istječe suradnja s tamošnjim drugoligašem BB Erzurumsporom u koji je stigao prije dvije godine iz Qarabaga. Bosanskohercegovački reprezentativac je prema pisanju istog lista dobio ponudu za godišnju plaću od 400 tisuća eura, dok bi njegovim zastupnicima pripalo dodatnih 150 tisuća.

Međutim, nije Besiktas jedini zainteresiran za Šehića, navodno ga želi i Legija, no teško da Poljaci  mogu ponuditi toliko bolje financijske uvjete da 31-godišnjak odbije turskog velikana.

Šehić je u karijeri nastupao za Željezničar, Mersin Qarabag i BB Erzurumspor, u Superligi je upisao 63 utakmice, a za reprezentaciju BiH je skupio 27 nastupa.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Davor Javorovic/Pixsell)

 


Tagovi

Simon SlugaIbrahim Šehić

Ostale Vijesti