REUTERS/Rebecca Naden
REUTERS/Rebecca Naden

Vardy opet zabija, Chelsea uvjerljiv, Everton siguran (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 14.08.21. | 17:56

Nastavljeno je prvo kolo Premier Lige

Premda su sve utakmice počele u 16 sati, moramo krenuti na put iz Londona. Patrick Viera je doputovao na Stanford Bridge sa svojim novim klubom Crystal Palace. Viera kao igrač nikada nije izgubio protiv Chelseaja, ali neće se moći pohvaliti tom statistikom kao trener. Tuchel mu je očitao pravu nogometnu lekciju u sunčanom Londonu. Završilo je 3:0. Izdvajamo prvi pogodak Alonsa i slobodnog udarca i sjajan debi Chalobacha koji je nakon dodavanja našeg Kovačića zabio krasan pogodak. Pogledajte ih OVDJE i OVDJE.

Da je Villa puno slabija bez Grealisha, dokazao je Watford. Novi prvoligaš je na svom terenu slavio protiv momčadi iz Birmighama s 3:1. Vezni red gostiju s Buendijom i Youngom ima još puno posla oko uigravanja. Watford je dva puta probio desnu stranu Villine obrane i uz malo sreće, oba puta pogodio mrežu. Pogotke potražite OVDJE i OVDJE.

Brighton je pak preokrenuo 1:0 zaostatak na neugodnom gostovanju kod Sean Dychea i njegovog Burnleyja. Krenulo je dobro za domaće, iz kornera je pogodio Tarkowski. Ipak, drugo poluvreijeme donosi pogotke Maupaya i Mac Allistera za konačnu 2:1 pobjedu. Gol odluke pronađite OVDJE.

U Liverpoolu pak premijera Rafe Beniteza. Njegov Everton je gubio od Southamptona, no Toffiesi su nekako pronašli koncentraciju za povratak u utakmicu, i naposlijetku uvjerljivu pobjedu. Bilo je 3:1 a mi izdvajamo ovu majstoriju Doucourea za 2:1. Majstoriju pronađite OVDJE.

Za kraj ostavljamo Leicester. Oni su, posve očekivano, slavili protiv oslavljenih Wolvesa s ukupnih 1:0 Jedini pogodak na utakmici postigao je Jamie Vardy. Provjerena formula ostaje ista: kava i energetska pica prije utakmice. Čovjek ima nadljudsku energiju. Gol odluke pronađite OVDJE.


BRENTFORD – ARSENAL 2:0 (Canos 22', Norgaard 73')

MANCHESTER UNITED – LEEDS 5:1 (Fernandes 30', Ayling 49', Greenwood 52', Fernandes 54', Fernandes 60', Fred 68')

BURNLEY – BRIGHTON 1:2 (Tarkowski 2’, Depay 73', Mac Allister 78')

CHELSEA – CRYSTAL PALACE 3:0 (Alsonso 27’, Pulisić 40’, Chabolah 58')

EVERTON – SOUTHAMPTON 3:1 (Armstrong 22’, Richarliason 40’, Doucoure 76', Calwert - Lewin 81')

LEICESTER – WOLVES 1:0 (Vardy 41’)

WATFORD – ASTON VILLA 3:2 (Dennis 10’, Sarr 42’ Cucho 67', McGinn 70', Ings 90+7')

IGRA SE KASNIJE:

NORWICH – LIVERPOOL

NEWCASTLE – WEST HAM

TOTTENHAM – MANCHESTER CITY



Tagovi

Premier liga

Ostale Vijesti