Sam Navarro-USA TODAY Sports
Sam Navarro-USA TODAY Sports

Uzbuđenje za Saudijce: Messi i Ronaldo opet u okršaju na terenu, a pridružit će im se i Brozović

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 12.12.23. | 08:50

Messi i Ronaldo su se sučelili 35 puta u svojim karijerama, a Messi je ostvario 16 pobjeda naspram 10 Ronaldovih pobjeda i devet remija između njih

Inter Miami će se suočiti s Al-Hilalom i Al Nassrom u predsezoni, Messi i Ronaldo će se ponovno sučeliti na nogometnom travnjaku, a ovoga će puta na susretu biti i hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović. Inter Miami objavio je danas da će putovati u Saudijsku Arabiju tijekom predsezone 2024. kako bi sudjelovao u Riyadh Season Cupu kao dijelu prve međunarodne turneje kluba. Beckhamova momčad će odigrati dvije utakmice u formatu kružnog turnira.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Ovo je još jedna velika prilika za stvaranje trajnih odnosa sa strastvenim navijačima. Uzbuđeni smo što se povezujemo s novim navijačima u Saudijskoj Arabiji, a također se nadamo da će se ljudi diljem svijeta uključiti kako bi vidjeli par utakmica iz snova poput ovih,” rekao je Xavier Asensi, glavni poslovni direktor Inter Miamia.

“Ove utakmice ponudit će važne testove za našu momčad, što će nam koristiti kako se približavamo novoj sezoni. Uzbuđeni smo što će naša skupina dobiti priliku suprotstaviti se momčadima s jednakom kvalitetom kao što su Al-Hilal i Al Nassr,” rekao je Chris Henderson, glavni nogometni direktor i sportski direktor.

Inter Miami prvo će se susresti s Al-Hilalom u Kingdom Areni u Rijadu u ponedjeljak, 29. siječnja. Ta saudijska momčad je najtrofejnija u povijesti Azije sa 66 naslova i trenutno je na vrhu tablice. Momčad trenira bivši igrač i menadžer Sportinga, Jorge Jesus, a u njoj su vijezde kao što su Neymar (koji nije dostupan treneru zbog ozljede), Sergej Milinković-Savić, Rúben Neves, Aleksandar Mitrović, Kalidou Koulibaly i Malcom.

Zatim, u četvrtak, 1. veljače, momčad će se suočiti s Al Nassrom u Kingdom Areni. Cristiano Ronaldo, koji igra u Al Nassru, vodeći je strijelac saudijske Pro lige ove sezone i sada će se opet sučeliti na travnjaku. Momčad koju trenira portugalski menadžer Luís Castro trenutno je druga na tablici iza Al-Hilala, a također ima i druge zvijezde poput Sadia Manéa i Aymerica Laportea, te jasno, našeg Epic Broza koji je baš jučer upisao četvrtu asistenciju ove sezone. Messi i Ronaldo su se sučelili 35 puta u svojim karijerama, a Messi je ostvario 16 pobjeda naspram 10 Ronaldovih pobjeda i devet remija između njih. Messi je u tim susretima upisao 21 gol i 12 asistencija, dok je Ronaldo upisao 20 golova i jednu asistenciju.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Lionel MessiInter MiamiRonaldoMarcelo Brozović

Ostale Vijesti