Goran Stanzl/Pixsell
Goran Stanzl/Pixsell

Ušli i u HNL i ostali bez trenera: Davor Mladina napustio Rudeš!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 05.06.23. | 15:05

Dugo se već špekuliralo s odlaskom aktualnog trenera, a to se i dogodilo samo dva dana nakon velikog slavlja na zapadu Zagreba. Razlog su inozemne ponude

Rudeš je još završio sezonu porazom od Vukovara (1-2), ali je uz veliku feštu proslavio prvo mjesto u Prvoj HNL i ulazak u HNL. No, već koji dan kasnije, Rudeš je ostao bez trenera, Davor Mladina napustio je klupu. Nagađalo se zadnjih tjedana da će tako i biti da Mladina neće biti na klupi u HNL-u, a potvrda je stigla u ponedjeljak.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Naš je Rudeš po drugi put ušao u društvo deset najboljih hrvatskih nogometnih klubova, a velike zasluge za ovaj zajednički uspjeh, pripadaju i treneru Davoru Mladini. Iskusni je nogometni stručnjak stigao u naš klub početkom listopada, te u 23 prvenstvene utakmice upisao 14 pobjeda, šest remija i tri poraza. I upravo zahvaljujući tim uspjesima, uz koje je Mladina unio i dio svog šarma, ali i puno profesionalizma, što je trebalo našoj mladoj momčadi stigli smo do tog veličanstvenog uspjeha. Kako je g. Maldini istekao ugovor, u razgovoru obiju strana, novi nije potpisan.", napisali su iz Rudeša.

A oglasio se i sam Mladina:

"Hvala klubu, upravi, igračima i navijačima na prekrasnoj suradnji. Takav smo dogovor i imali, da probamo zajedničkim snagama ući u elitni rang natjecanja. Uspjeli smo i na to sam jako ponosan. No, meni su stigle i neke inozemne ponude, o čemu sam i obavijestio Upravu, te smo se dogovorili da svatko krene svojim putom. Naravno, klubu želim puno uspjeha u HNL-u, a u meni će imati najvećeg navijača." poručio je Davor Mladina.

"Imali smo fenomenalnu suradnju, drago mi je da smo radili ovih sedam, osam mjeseci, jer i ja sam puno naučio. Ostvarili smo veliki uspjeh, vodili smo na tablici gotovo cijelo prvenstvo. Također, stigli smo i do četvrtfinala hrvatskog nogometnog kupa, a za dlaku nam je izmaklo i polufinale. Dakle, ispisali smo povijesne rezultate kluba. Ovim putem želim treneru Mladini puno sreće, jer znam da ima nekoliko inozemnih ponuda, te je prilika i da naplati minuli rad. I daj Bože da opet u nekom klubu surađujemo', riječi su sportskog direktora Silvija Marića.

"Davor je prije svega veliki gospodin, koji je svojim boravkom nagradio nas u klubu. I zato nije ni čudno što su ga klubovi u kojima je radio, uvijek rado vraćali." dodao je direktor kluba Stipe Čondrić.

U ovom trenutku još uvijek nije imenovan nasljednik Davora Mladine, a čim ga izaberemo, pravovremeno ćemo obavijestiti javnost i sve naše navijače, piropćili su iz kluba. (T.N.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Davor MladinaNK RudešSilvio MarićJosip ŠimunićHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti