REUTERS/Andreas Gebert DFL
REUTERS/Andreas Gebert DFL

Uli Hoeness: "Teško će biti dovesti Alonsa ovog ljeta, gotovo nemoguće"

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 28.03.24. | 22:17

Počasni predsjednik Bayerna nije optimističan oko dovođenja sjajnog Španjolca na mjesto trenera

Počasni predsjednik njemačkog nogometnog velikana Bayern Münchena Uli Hoeness priznao je kako su mali izgledi da trener Bayer Leverkusena Španjolac Xabi Alonso na koncu sezone preseli u München.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Vidjet ćemo hoće li ga biti moguće dovesti ove godine, ali bit će teško, ako ne i nemoguće," rekao je Hoeness u razgovoru za bavarsku televiziju.

Alonso, koji je proveo tri sezone u Bayernu kao igrač, glavna je meta bavarskog kluba kao zamjena za Thomasa Tuchela, koji će ovoga ljeta napustiti klub.

Alonso trenutačno vodi Bayer Leverkusen koji ima deset bodova ispred Bayerna i "juri" prema svom prvom naslovu prvaka u povijesti.

Apotekari su ove sezone još uvijek bez poraza, u 38 utakmica ostvarili su 34 pobjede i četiri remija i u lovu su na tri trofeja. Uvjerljivo vode u Bundesligi, izborili su četvrtfinale Europske lige, te polufinale njemačkog Kupa.

Dio njemačkih mediji piše kako su među kandidatima za Bayernovu klupu i Talijan Roberto de Zerbi koji vodi Brighton & Hove Albiona, ali i aktualni austrijski izbornik Ralf Rangnick.



Tagovi

BundesligaBayernUli HoenessXabi Alonso

Ostale Vijesti