REUTERS/Thilo Schmuelgen
REUTERS/Thilo Schmuelgen

'Udvarača' je mnogo, no koga će Xabi voditi iduće sezone? Direktor Bayera uvjerava: "Siguran sam da ostaje s nama"

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 21.02.24. | 12:52

Bayern i Liverpool su prvi u redu za dovođenje briljantnog Španjolca

Kada je Bayern objavio da Thomas Tuchel odlazi na koncu sezone, na gornjim etažama vodećih bundesligaških klubova upaljeni su alarmi. Poznato je da Bavarci posegnu za rješenjem iz okolice, pa su sportski direktori najboljih njemačkih klubova užurbano krenuli pripremati nove ugovore svojim trenerima.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Stanje najveće pripravnosti je ipak u Leverkusenu, domu vodeće momčadi njemačkog nogometa, a na čijoj je adresi prijavljen i hit-trener Liga petica – Xabi Alonso.

No, Xabija ugovor s klubom veže do 2026. i ako pitate direktora Bayera Simona Roflesa, Alonso će i ostati među Apotekarima.

„Siguran sam da će ostati. Jedno su uvjeti ugovora, ali druga stvar je da se on ovdje osjeća jako ugodno. On i njegova obitelj znaju što imaju u klubu. Imamo i sjajnu momčad, odličnu perspektivu i neće se ekipa mnogo mijenjati za sljedeću sezonu“, ističe Rofles.

Alonso, dakle, ima važeći ugovor, ali nema otkupnu klauzulu i kako ističe Fabrizio Romano, Leverkusen mu neće raditi probleme bude li na ljeto htio u novu sredinu. Bayern i Liverpool su frontrunneri za njegove usluge… (pz)



Tagovi

Xabi AlonsoBayer LeverkusenBayernLiverpool

Ostale Vijesti