Udarac za Atletico, Joao Felix ozlijedio koljeno

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 25.05.20. | 17:29

Mlada zvijezda nema sreće ove sezone.

Jako loše vijesti za Diega Simeonea i navijače Atletica. Najskuplji igrač u povijesti kluba, Joao Felix, ozlijedio je koljeno na današnjem treningu.

Stupanj težine ozljede, kao i dužina pauze koja čeka Portugalca, još uvijek nisu poznati. No, zna se da je riječ o medijalnim ligamentima, što poziva na zabrinutost, ali donekle i olakšanje jer nisu stradali prednji križni ligamenti. Prema prvim informacijama, Joao Felix će van terena biti barem tri tjedna, a lako moguće i više. Iz kluba su poručili kako se čekaju dodatni pregledi prije nego u javnost izađu s kompletnim detaljima.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="es" dir="ltr"> PARTE MÉDICO<a href="https://twitter.com/joaofelix70?ref_src=twsrc%5Etfw">@joaofelix70</a> sufre un esguince del ligamento colateral medial de la rodilla izquierda de bajo grado. El internacional portugués queda pendiente de evolución.<br><br> <a href="https://t.co/bIT4JYHU60">https://t.co/bIT4JYHU60</a></p>&mdash; Atlético de Madrid (@Atleti) <a href="https://twitter.com/Atleti/status/1264903157483790337?ref_src=twsrc%5Etfw">May 25, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Ovo je samo nastavak na sezonu koja je Felixu obilježena ozljedama. Prošlog je ljeta stigao u Madrid, a ovo mu je već treća ozljeda. Ukupno je propustio desetak utakmica, a upisao je 28 nastupa za Colchonerose. Zabio je samo šest golova i dodao tri asistencije. Puno premalo za igrača plaćenog 126 milijuna eura.

(foto: Reuters)


Tagovi

Joao Felix

Ostale Vijesti