Učinimo Herthu ponovno velikom: Zbog Klinsmanna propao dolazak tri zvijezde

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 18.04.20. | 13:12

Berlinski klub je mogao imati tri velika pojačanja u svojim redovima.

Dolaskom u studenom prošle godine, Jurgen Klinsmann se nije dugo zadržao u Herthi. Nakon samo dva i pol mjeseca na trenerskoj klupi, legendarni Nijemac, bivši izbornik i strateg Bayerna, naprasno je dignuo sidro nakon ogromnog novca utrošenog na pojačanja.

Za Piateka, Tousarta, Cunhu i Ascacibara plaćeno je 75 milijuna eura odštete, nakon čega se u veljači 'Klinsi' nonšalantno odšetao s pozicije trenera. Da stvar po navijače Herthe bude gora, klub je imao priliku dovesti tri velika pojačanja, otkrio je Kevin Prince Boateng koji se sam nudio Klinsmannu, a sve je otkrio u intervjuu za Der Spiegel.

"Kontaktirao sam Klinsmann i rekao mu da se želim vratiti u rodni Berlin. Međutim, odgovor od njega nikad nije stigao", rekao je Boateng stariji pa potom dodao: "Na ljeto sam planirao uzeti telefon u ruke i pozvati Marija Gotzea i Juliana Draxlera i reći: 'Momci, idemo napraviti nešto ovdje zajedno'. To je bio moj plan - napraviti Herthu ponovno atraktivnom".

Osim toga, Prince - koji je Alte Dame napustio 2007. godine, planirao je uspostaviti suradnjus  lokalnim reperima kako bi napravili novu himnu, remix aktualne himne, međutim to je sve propalo.

Ganski reprezentativac, inače rođen u njemačkoj prijestolnici, prešao je u Besiktas minule zime.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)


Tagovi

Jurgen KlinsmannJulian DraxlerKevin-Prince BoatengMario Götze

Ostale Vijesti