U-21 španjolski reprezentativac iz redova Barce pojačao Betis

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 28.12.19. | 15:18

Klub iz Andaluzije pojačava se u nastojanju da napadne zonu eurokupova.

Kako piše španjolski Sport, 21-godišnji središnji vezni Barcelone, Carles Alena, dogovorio je posudbu u redove Real Betisa.

Manevar je još samo stvar formalnosti, a posudba je realizirana bez uključene opcije otkupa, na izričito inzistiranje Barce. To znači da su zapravo mladog španjolskog reprezentativca poslali na šestomjesečno kaljenje, te da na njega računaju u budućnosti.

Alena je skoro ovo ljeto napustio Camp Nou, ali je trener Valverde dao do znanja da želi da ostane. Zaigrao je u prvih 11 u početnom kolu Primere, no od tad mu nije previše polazilo za nogom da izbori za vrijeme na terenu.

Alena se najvjerojatnije u postbožićnom razdoblju neće vraćati u Barcelonu, nego će se odmah pridružiti svojim novim suigračima u Sevilli. Ranije su za mladog igrača interes pokazivali MilanCelta Vigo i Getafe.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Official — Carles Aleñá has joined Real Betis on loan until the end of the season. <a href="https://t.co/aY7N5ssazr">pic.twitter.com/aY7N5ssazr</a></p>&mdash; Barca Universal (@BarcaUniversal) <a href="https://twitter.com/BarcaUniversal/status/1210898455033458688?ref_src=twsrc%5Etfw">December 28, 2019</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Carles AlenaBarcelonaBetisnogometni transferiErnesto Valverde

Ostale Vijesti