Marko Lukunić/Pixsell
Marko Lukunić/Pixsell

U trećem planu: Josip Drmić opet na tribini!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 25.11.23. | 17:35

Već drugu utakmicu zaredom Dinamov napadač nije se našao u zapisniku

Nije mu pomoglo niti što je u reprezentativnoj stanci zabio tri pogotka Šokadiji u Babinoj Gredi u prijateljskoj utakmici, Josip Drmić sve je niže u planovima Sergeja Jakirovića. Već drugu utakmicu zaredom nije našao mjesto u službenom zapisniku. Nakon što među pričuvama nije bio u derbiju na Rujevici (2-2), nije ga Jakirović prijavio niti za utakmicu s Osijekom.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Drmić je tu, trenira s nama, ali nije dao koliko je trebao. Igrat će kad procijenimo da nam može pomoći, ovisno o potrebama.", rekao je neki dan Jakirović u intervjuu za Germanijak, no, čini se da Dinamov trener s njim više ne računa baš ozbiljno. Dodatno je simptomatično što je u zapisniku bio već zaboravljeni Deni Jurić, a zbog kartona Jakirović nije mogao računati na Sandra Kulenovića. Kakve bi tek bile Drmićeve akcije da je i Kulenović mogao konkurirati?

Sve je, više-manje jasno, ostane li Jakirović na klupi Modrih, Drmić, kojemu ugovor istječe na ljeto, mogao bi već u siječnju i službeno napustiti Maksimir. Zasad, službeno nije otpisan, ali sve ukazuje na to da neće tako brzo opet zaigrati za Modre. Nema više ni reprezentativnih stanki da bi barem na niželigaškim terenima, u prijateljskim utakmicama bildao statistiku.



Tagovi

GNK DinamoJosip DrmićNK OsijekHNLSergej Jakirović

Ostale Vijesti