Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

U Osijeku sve spremno za spektakl (GRAFIKA)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 22.07.23. | 08:05

Opus Arena prvi puta će otvoriti svoja vrata na nogometnoj utakmici između Osijeka i Slaven Belupa

U Osijeku je sve spremno za spektakl! U 19 sati Opus Arena otvorit će svoja vrata, dva sata kasnije lopta će po prvi put krenuti s centra najmodernijeg nogometnog zdanja u regiji! I počet će nova era…

Poseban dan za Osijek koji će dočekati Slaven Belupo u premijeri sezone u kojoj će gosti sve učiniti kako bi pokvarili slavlje domaćinu.

“Sigurno će biti agresivni i izaći visoko, na nama je da se nosimo s time. Ovaj Osijek bit će ravnopravan sa svima u ligi”, obećao je Stjepan Tomas koji je dodao kako se forma tempirala za početak HNL-a, da je zadovoljan stanjem u momčadi ali i da će premijeru propustiti Guedes koji se ozlijedio.


“No, imamo dosta dobrih igrača koji su odradili pripreme”, dodao je Tomas posluživši se čuvenom krilaticom Otta Barića pa zavapio za još dvojicom igrača.

Poseban, emotivan osjećaj imat će Vedran Jugović koji će kao kapetan povesti svoje suigrače na prvu utakmicu u povijesti novog stadiona.

“Pritisak? Što je on veći znači da imaš veće ambicije”, smatra Jugović.

S druge strane, gosti će debitirati s novim trenerom na klupi. Ricardo Moniz vidi Slaven Belupo s dobrim šansama na Pampasu.

“Imamo puno mladih igrača, ovo je za njih velik iskorak. Neki su nam se kasnije priključili i to nas brine, ali okolnosti su bile takve”, rekao je Moniz koji je poslao poruku kako se Slaven Belupo neće nikome prilagođavati, a kao recept za Osijek naveo je primjer iz njegova Eindhovena gdje je Osijek prije pet godina kreirao senzaciju i tukao slavni PSV.

“To je ono što mi želimo. Moramo kopirati njih kako su igrali tog dana u Eindhovenu”, rekao je trener Slaven Belupa.

Povijesni spektakl na Pampasu sudit će Jakov Titlić iz Potravlja. Asistirat će mu Anto Marić (Zagreb) i Vice Vidović (Solin). Četvrti sudac je Toni Dadić (Zagreb), VAR je Ivan Bebek (Rijeka), a AVAR njegov sugrađanin Luka Pajić.

OČEKIVANE POSTAVE:

Osijek (4-3-3)

Slaven Belupo (4-3-3)



Tagovi

NK OsijekHNLSlaven BelupoPampas

Ostale Vijesti