Ivana Ivanović/Pixsell
Ivana Ivanović/Pixsell

U četvrtak Skupština: Na tablici je prvi, a sad ćemo doznati kako Hajduk stoji financijski

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 20.12.23. | 08:01

Očekuje se izvješće o poslovanju, bit će i nekih izmjena u Statutu na dnevnom redu

Kraj godine je vrijeme za podnošenje računa, a što se Hajduka tiče, na sportskom polju ostvario je prvo mjesto u prvom dijelu prvenstva osvojivši naslov jesenskog prvaka.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

A kako je financijski poslovao čut ćemo od mjerodavnih prije svega predsjednika Uprave Lukše Jakobušića i vjerojatno direktora Ivana Matane. Nedavno je Hajduk dobio odobravanje Gradskog vijeća za poslovanje u 2022. godini koju je završio s milijun eura plusa.

Međutim, pitanje je hoće li to biti i u 2023. godini jer rekordni transfer Luke Vuškovića u Tottenham koji se procjenjuje na 11 milijuna eura, još nije knjižen, pa će onda bilanca biti u minusu, no pričekajmo da nam čelni ljudi Hajduka objasne kako to tumačiti.

Jer posao je čudo, rekordni izlazni transfer Hajduka u povijesti, sada se samo čeka gdje će mladi Vušković u zimskom prijelaznom roku jer Tottenham ima plan za njega, šteta je što ne igra seniorski nogomet što bi mu bilo bitno za razvoj.

Na nedavnoj Skupštini Našeg Hajduka moglo se čuti 'što će nam prvo mjesto ako će klub u stečaj', ali čisto sumnjamo da je stanje tako alarmantno, te da će sve biti u redu kada se novac od transfera Hajdukova dragulja proknjiži.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Na dnevnom redu biti će i tradicionalno neke promjene Statuta, zacijelo će Skupština završiti u pozitivnim tonovima, jer Hajduk je prvi, a financijskom gimnastikom sve će sjesti na svoje.

Početak je u četvrtak u 17 sati u kino dvorani na Poljudu, a vjerojatno će netko od čelnika iz Grada govoriti i o projektima preuređenja Poljuda i građenje novoga stadiona na Brodarici za koji je blizu kraju papirologija. Zanimljivo će biti doznati u kojim se to rokovima treba napraviti, jer Poljudu je potrebno novo ruho, ipak je to stadion izgrađen 1979. godine, a imati još jedan gradski stadion isto je plus.



Tagovi

HajdukSkupštinaLukša JakobušićPoljudHrvatska nogometna ligaLuka VuškovićTottenham

Ostale Vijesti