Turski velikan želi Lovrića

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 29.05.20. | 19:13

Tamošnji mediji su se raspisali kako je želja obostrana.

Kristijan Lovrić blizu je prelaska u Galatasaray, prenose turski mediji.

"Žuto-crveni već su kontaktirali Lovrićeva menadžera i dobili pozitivne signale. Lovrić je navodno zagrijan za transfer u Galatasaray, ali turski velikan prvo mora prodati Henryja Onyekurua u Monaco", piše turski Aslan Arenası.

Tamošnji mediji podsjećaju kako je Lovrić prošlog ljeta bio velika želja Baseksehira, no u konačnici se transfer nije realizirao.

Trenutna Lovrićeva cijena po Transfermarktu iznosi 2,8 milijuna eura pa je gotovo sigurno kako će Gorica ostvariti rekordan transfer. Prema informacijama koje stižu iz Velike Gorice nisu samo Turci zainteresirani za usluge 24-godišnjeg napadača, koji je ove sezone upisao 26 utakmica, zabio 13 golova i upisao sedam asistencija.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)


Tagovi

Kristijan Lovrić

Ostale Vijesti