MURAD SEZER / REUTERS
MURAD SEZER / REUTERS

Turski mediji: Vida seli u Italiju bivšem reprezentativnom kolegi?

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 19.06.21. | 14:43

Hoće li naš stoper zbilja preseliti u Italiju?

Naši reprezentativci borave u Rovinju gdje će pokušati preokrenuti negativni trend loših igara reprezentacije u svoju korist, no vremena je malo. Do utakmice odluke sa Škotima dijeli nas samo četiri dana.

Dok Dalić preslaguje kadar, turski mediji kao da žele razbiti jedinstvo u svlačionici. Prvo su jučer objavili da je Dalić već rekao “da” čelnicima Fenerbahčea, a sad nam stižu i vijesti o Domagoju Vidi. Njegov transfer je, za razliku od bombe koja nas je dočekala u slučaju Dalića, vjerojatniji i izgledniji.

Prema pisanju Tuttosporta, Vida i Ljajić su prve želje talijanskog prvoligaša koji slaže respektabilan roster za sezonu koja je pred vratima. Momčad traži osvježenje u svojoj svlačionici, a čisto sumnjamo da bi Milan Badelj imao nešto protiv dolaska reprezentativnog kolege u redove Grifona.

U prošloj sezoni, Vida je odigrao 34 utakmice u prvenstvu, postigao je pet pogodaka i definitivno će biti predmet jake odštete. Ugovor u Turskoj mu vrijedi još godinu dana, Genoa će morati “odriješiti kesu” misle li računati na usluge našeg reprezentativnog prvotimca.

Podsjećamo, Vida je za 9 milijuna eura 2018. godine napustio Dinamo iz Kijeva kako bi prešao u Bešiktaš. S 32 godine na leđima, ovo je možda i posljednja šansa za jaki prelazak prije neminovnog pada koji će uslijediti za nekoliko sezona.


Tagovi

Domagoj VidaBešiktašMilan BadeljGenoa

Ostale Vijesti