Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Turci bi Teklića, Varaždin traži brda i doline, a Hajduk čeka rasplet

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 19.07.23. | 10:00

Dio odštete za Tekliča pripada i Hajduku pa je to razlog što Varaždin ne spušta cijenu za svog ponajboljeg igrača

Izgleda kako Tonio Teklić neće naplatiti dobru sezonu u dresu Varaždina, iako ima puno zainteresiranih za njegove usluge. Već početkom ljeta stigla je ozbiljna ponuda iz Škotske. Aberdeen je bio zainteresiran, Teklić nije imao ništa protiv, ali odštetni zahtjev Varaždina ohladio je Škote koji su se okrenuli drugim opcijama.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ovih dana zanimanje za Teklića pokazao je turski Trabzonspor. Trenutno je to u ranoj fazi. Sondira se teren, ispituju opcije. Neformalne informacije o odšteti koja bi zadovoljila Varaždin nisu u skladu s onim što Turci žele platiti i za sada je taj potencijalni transfer u slijepoj ulici. Varaždin ima legitimno pravo procijeniti svog igrača na iznos koji žele, ali izvjesno je kako dio kolača od eventualnog Teklićeva transfera ide i Hajduku pa je očito to razlog visokog odštetnog zahtjeva kojim barataju u Varaždinu.

Uostalom, apetiti su im ovoga ljeta prilično veliki pa su ohladili i Osijek koji je pokazao ozbiljno zanimanje za stopera Luku Jelenića.

Međutim, vrijeme radi kontra Varaždina. Teklić ulazi u posljednju godinu ugovora i za manje od šest mjeseci može samostalno ući u pregovore s potencijalnim poslodavcem te ostaviti Varaždin na “nuli” sljedećeg ljeta, odnosno ishoditi simboličnu odštetu ako ode ove zime. Kako saznajemo, novi ugovor Teklić nema namjeru potpisati a svjesni su te situacije i klubovi koji su zainteresirani za njegove usluge. Naoružani strpljenjem, čekaju kraj prijelaznog roka…

I dok se čeka rasplet izlaznih transfera, redove Varaždina napustio je Nick Ocvirek, 18-godšinje lijevo krilo koji če sljedeću sezonu provesti na posudbi u redovima Sesveta.



Tagovi

Tonio TeklićNK VaraždinTrabzonsporHajdukLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti