REUTERS/Stephane Mahe
REUTERS/Stephane Mahe

Tudor razočaran nakon poraza, Francuzi otkrili da se sukobio s dvije velike zvijezde

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 21.05.23. | 09:14

Marseille polako posustaje u borbi za 2. mjesto.

Nogometaši Olympiquea iz Marseillea poraženi su u derbiju 36. kola Ligue One od Lillea s 2-1. Iako su igrači Igora Tudora vodili na poluvremenu golom Claussa, do kraja dvoboja Lille je preokrenuo pogocima Davida i Bambe.

Hrvatski trener, očekivano, bio je razočaran nakon utakmice u kojoj je propustio ponovno preuzeti drugo mjesto na prvenstvenoj ljestvici, barem privremeno dok Lens večeras ne odradi gostovanje kod Lorienta.

"Tužni smo jer smo željeli pobijediti. Obje ekipe imale su svoje prilike. Oni su zabili jedan gol više i pobijedili. Razočarani smo, utakmica je bila zanimljiva, oni su se dobro pripremili, a mi smo promašili nekoliko prilika. Na kraju moramo prihvatiti situaciju", rekao je Tudor.

Iako Marseille nije više u povoljnoj situaciji što se tiče borbe za 2. mjesto, Igor Tudor odbacuje pomisao na predaju.

Borit ćemo se dok postoji prilika. Kako god završi, bila je ovo dobra sezona."

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Možda bi ishod jučerašnjeg dvoboja bio nešto povoljniji za Marseille da je tudor koristio dvije ponajveće klupske zvijezde – Nuna Tavaresa i Dimitrija Payeta. Francuski mediji otkrili su da Tudor nije zadovoljan njihovim zalaganjem na treninzima i da ih je obojicu prekrižio. S Tavaresom i otprije, navodno, ima određene nesuglasice, a Francuzi nagađaju kako su obojica odigrala svoje za momčad s Velodromea.

Kolege iz Francuske uoči utakmice upitali su Tudora zašto u sastavu nema Tavaresa i Payeta, no trener je poručio kako mu se ne sviđa što takvo pitanje postavljaju netom prije vrlo važnog gostovanja, a uz to je i dodao:

Sve je kako treba biti. Tu su svi igrači spremni pomoći momčadi, bilo da su prvotimci ili zamjene. Drugi su ostali u Marseilleu. To je moj komentar na ovu temu.” (I.M.)



Tagovi

Olympique MarseilleMarseilleIgor TudorLigue 1

Ostale Vijesti