Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Trenirao je Hajdukove juniore i drugu momčad, a sad ima novi posao na sjeveru Afrike

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 28.08.21. | 16:12

Tamo je već neko vrijeme

Sredinom prosinca prošle godine s klupe sada ugašene druge momčadi Hajduka smijenjen je Mario Depotović, a tada ga je naslijedio Goran Sablić. Ukidanjem druge momčadi potonji je pronašao trenerski angažman u susjedstvu preuzevši klupu Sarajeva, a sada novi posao ima i Despotović.

Despotović je postao voditelj škole nogometa kluba Wadi Degla FC u Egiptu. Nekadašnji trener juniora i druge momčadi već neko vrijeme radi u Egiptu. Seniori Wade nakon 33 odigrana kola egipatskog prvenstva nalaze se na 16. mjestu od 18 momčadi.

U Hajduk je Despotović stigao u siječnju 2017. godine u vrijeme stolovanjem Akademijom Krešimira Gojuna. Tada je preuzeo juniore, a kasnije i drugu momčad prelaskom Siniše Oreščanina na mjesto trenera prve momčadi Hajduka. Kako smo spomenuli smijenjen je u prosincu prošle godine.

„Na ovaj potez odlučili smo se nakon analize rada druge momčadi u proteklom razdoblju te se po mom mišljenju naši mladi igrači nisu razvijali u smjeru u kojem smo planirali. Zaključili smo kako nam je potrebna promjena, a treneru Despotoviću i njegovom pomoćniku Rafeltu želimo puno sreće i uspjeha u nastavku karijere“, prokomentirao je tada smjenu voditelj Akademije HNK Hajduk "Luka Kaliterna" Boro Primorac.

Prije dolaska u Hajduk radio je u Kanadi, a bio je i pomoćni trener u Hrvatskom dragovoljcu, zatim u omladinskoj školi GNK Dinamo te u Radniku iz Sesveta gdje je asistirao Dinku Jeličiću. Posljednji dio trenerskog puta vodio ga je u FC London.


Tagovi

HajdukEgipatDinamo Zagreb

Ostale Vijesti