TRANSFERI (11.8.): Mourinho kupio bivšeg igrača Bayerna, Real priprema zamjenu za Ramosa

Vrijeme Čitanja: 5min | uto. 11.08.20. | 22:00

Pratite i danas s nama događanja na transfer tržnici.

22:00 Priveli smo još jedan dan kraju. Bilo je zanimljivih transfera, kao i glasina. Od sutra smo ponovno s vama od samog početka s najsvježijim informacijama iz svijeta trensfera.

21:57 – Kamil Glik novi je igrač Beneventa. Vijest je to o kojoj smo davno pisali, no danas je postala službena. Monaco je na ime odštete dobio tri milijuna eura.

21:48 – Southampton je službeno potvrdio dolazak Kyle Walker Petersa iz Tottenhama za 13 milijuna eura.

21:32 – Athletic Bilbao je produžio ugovor s Danielom Vivianom na još tri godine.

21:16 – Slaven Bilić u WBA želi dovesti igrača Lokomotive.

20:56 – Lille je potvrdio dolazak Jonathana Davida iz Genta za 32,3 milijuna eura.

20:39 – Celta iz Viga je kompletirala dolazak Alvara Vadilla iz Granade. Transfer je dogovoren još prije tjedan dana, no danas je službeno stavljen potpis na trogodišnju suradnju.

20:21 – Talijanski i njemački mediji pišu kako Napoli želi Vatreni dvojac.

20:07 – Talijani pišu kako je mario Balotteli blizu prelaska u Besiktas. Turski klub mu nudi plaću između 2,5 i 3 milijuna eura.

19:48 – Cercle Brugge je potpisao vratara Thomasa Didillona, koji stiže na posudbu iz Monaca.

19:31 - Tri kluba spremna su krenuti u pregovore kako bi dovela desnog beka Arsenala Ainsleyja Maitlanda-Nilesa, piše Sky Sports. Riječ je o dva neimenovana kluba iz Premier lige te bundesligašu.

19:12 – Benfica je aktivna na tržištu. Sljedeća kupovina velikana s Luza bi trebao biti napadač Freiburga Luca Waldschmidt. Navodno su predstavnici portugalskog viceprvaka u Njemačkoj, a transfer bi trebao iznositi 12 milijuna eura.

18:54 – Tranmere Roversi su potpisali Jamesa Vaughana na dvije sezone.

18:39 – Aston Villa namjerava poslati službenu ponudu za napadača Brentforda Ollija Watkinsa. Navodno se radi o cifri od 27 milijuna eura. Navodnio su za napadača zainteresirani i Sheffield United te Crystal Palace.

18:24 – Slaven Belupo sprema se za život poslije Krstanovića.

18:09 – Slovenac Žiga Frelih dosadašnji vratar Intera iz Zaprešića vraća se u domovinu.

17:47 – Michail Antonio, najbolji strijelac West Hama u prošloj sezoni, produžio je ugovor i za nagradu dobio povišicu sa 70 tisuća na 100 tisuća funti tjedno.

17:29 – Nottingham Forest je doveo Jacka Colbacka.

17:13 – Prema pisanju španjolskih medija Barcelona želi dovesti braniča Valencije Gayu.

16:58 – Jermaine Pennant se zasitio mirovine te razmišlja o povratku na teren.

16:42 – Hull City je doveo veznjaka Richija Smallwooda, koji stiže kao slobodan igrač.

16:29 – Talijanski mediji pišu kakao su Inter i Everton ozbiljni kandidati za dovođenje radilice Napolija Allana. Brazilca procjenjuju na 40 milijuna eura.

16:14 – Ciro Immobile je izjavio kako ne želi napustiti Lazio. „Čekam poziv, namjeravam u laziju ostati vječno“, izjavio je prvi topnik Europe.

15:59 – Mario Gotze navodno je odbio Inter iz Miamija jer još želi igrati europski nogomet.

15:43 – Prema pisanju švedskih medija Milan je dogovorio s Hammarbyjem oko kupovine super talentiranog napadača Emila Robacka. Zanimljivo, 17-godišnjak ima tek jedan nastup za matični klub, a navodna cijena koju bi trebali Milanezi platiti je 20 milijuna eura.

15:27 – Manchester United se nakon propale akcije dovođenja Jadona Sancha okreće alternativnim rješenjima. Na meti Crvenih vragova je Ousmane Dembele.

15:11 – Alfonso Areola vraća se u PSG nakon isteka posudbe s Realom, koji nije želio otkupiti ugovor.

14:53 – Mateusz Bogusz je potpisao nov trogodišnji ugovor s Leeds Unitedom.

14:39 – Službeno: Nico Gaitan novi je igrač Brage.

 

 

14:25 - Roma i Leipzig nisu se uspjeli dogovoriti oko transfera Patricka Schicka, no češki napadač ostaje na tržištu. Vučica za njega traži 25 milijuna eura. 

14:06 - Lokomotiv Moskva ima novo pojačanje, član kluba postao je Francois Kamano, a Bordeaux će za njega dobiti 5.5 milijuna eura. 

13:41 - Službeno: Robert Prosinečki novi je trener Denizlispora.

 

 

13:09 - Interov veznjak Valentino Lazaro traži novi klub nakon što mu je istekla posudba u Newcastleu. Njegov agent poručio je da želi momčad koja će igrati Ligu prvaka. Sretno mu bilo!

12:56 - Newcastle želi Ryana Sessegnona, krilo Tottenhama. Steve Bruce pritom je vrlo jasan - ne želi posudbu, samo ga otkup zanima!

12:41 - Betis je ponudio 8.5 milijuna eura za veznjaka Fiorentine Erika Pulgara, no Viole traže 13 milijuna. 

12:22 - U Zagrebu ništa novo.

12:08 - Gent je dogovorio sve detalje prodaje Jonathana Davida u Lille. Očekuje se da će sutra proći liječničke preglede, nakon čega će transfer vrijedan 27 milijuna eura biti služben. Podsjetimo, Gent je ovog fantastičnog Kanađanina doveo bez odštete. 

12:00 - U predahu od transfera, savjetujemo vam da proučite bogatu ponudu Germania Sport kladionice. OPŠIRNIJE

11:56 - Crvena zvezda je prodala mladog beka Vladimira Prijovića u danski Aalborg za 200 tisuća eura. 

11:46 - Leeds je objavio kako su potpisali mladog Charlieja Allena iz Linfielda, a ugovor će trajati tri godine.

 

 

11:37 - Novo pojačanje stiglo je u Varaždin.

11:20 - Hakan Calhanoglu odradio je odličnu završnicu sezone u Rossonerima, a za nagradu mu slijedi novi ugovor koji će trajati do 2024. godine. 

11:08 - Torino planira dvostruku kupovinu u Milanu. No, pregovori oko kupovine Rade Krunića stopirani su sve dok ne završe svoj prioreitetni posao, a to je transfer beka Ricarda Rodrigueza. 

10:55 - Britanski mediji pišu kako je Andrea Pirlo poručio Aaronu Ramseyu da može krenuti u potragu za novim klubom. Iako je Velšanin tek godinu dana u Italiji, očito nije igrač po ukusu novog trenera Stare dame. 

10:40 - Službeno: Mirko Marić novi je igrač Monze, potvrdio je talijanskim, ali i osječki klub.

10:20 - Martin Odegaard se vraća u Real, prenose španjolski mediji. Nakon sjajne sezone na posudbi u Real Sociedadu, Zinedine Zidane konačno je spreman dati mu pravu minutažu, a ne treba zaboraviti niti da će u Luki Modriću imati sjajnog mentora. 

10:00 - Real je zainteresiran za Julesa Koundea, 21-godišnjeg stopera Seville. Iza njega je premijerna sezona u La Ligi i potpuno je oduševio nakon 25 milijuna vrijednog transfera iz Bordeauxa prošlog ljeta. U Madridu Koundea vide kao idealnog nasljednika Sergija Ramosa, kojeg su, sada već davne 2005. također doveli iz Seville. 

09:40 - Vruće je na HNL tržištu.

09:20 - Pierre Emile Hojbjerg prošao je liječničke preglede u Tottenhamu, koji će za ovog bivšeg igrača Bayerna isplatiti Southamptonu 17 milijuna eura.

09:00 – Dobro jutro čitateljima Germanijaka i dobrodošli u novi dnevni blog posvećen praćenju zbivanja na transfer tržnici. Na poveznici OVDJE prisjetiti se svih glasina, špekulacija, novosti i službeno predstavljenih pojačanja, vežite se i odmah počinjemo s današnjim danom.

(Grafika: Vedran Duhaček)


Tagovi

nogometni transferitransferi uživoLjetni prijelazni rokprijelazni rok

Ostale Vijesti