Tottenham katastrofalnim greškama i crvenim kartonom prosuo dobivenu utakmicu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 24.10.18. | 20:47

Domaćini isčupali bod.

Nogometaši Tottenhama ispustili su pobjedu u Eindhovenu, nakon što su preokrenuli vodstvo PSV-a i u potpunosti kontrolirali utakmicu, ali je Hugo Lloris u 78. zaradio izravni crveni karton te su domaćini do kraja utakmice stigli do 2:2.

Tottenham je od samoga starta nametnuo visoki postotak posjeda lopte, no PSV se u prvom dijelu odlično nosio s favoriziranim gostima. Domaćini su poveli u 30. nakon velike greške Tobyja Alderweirelda koju je iskoristio Hirving Lozano i zabio za vodstvo svoje momčadi.

 

 

Na drugoj strani ubrzo je zabio Davinson Sanchez, no pogodak je poništen zbog nepostojećeg ofsajda u kojem se nalazio Harry Kane ali nije utjecao na putanje Sanchezove lopte. 

 

 

Ipak, Tottenham je do poluvremena uspio izjednačiti, zabio je Lucas Moura na asistenciju Kierana Trippiera.

U nastavku utakmice Tottenham je u potpunosti izdominirao domaćine, Harry Kane je u 55. zabio za preokret na sjajnu asistenciju Christiana Eriksena, a mogao je zabiti još pokoji pogodak.

Tottenham je kontrolirao utakmicu, PSV do te 78. nije uputio niti jedan udarac u nastavku utakmice, no, tada dolazi do još jedne velike pogreške Tottenhamove obrane, Lozano se sam sjurio na Llorisa koji ga ruši izvan kaznenog prostora, ali zarađuje crveni karton.

Srećom po Maura Pochettina, ostala mu je jedna zamjena je je mogao uvesti rezervnog golmana Michela Vorma, no Spursima ni to nije pomoglo te je Luuk de Jong u 87. zabio za konačnih 2:2. Nakon tri kola obje momčadi imaju po jedan bod i čini se da će se do kraja grupne faze boriti za treće mjesto i plasman u Europsku ligu.

(Foto: Reuters)

 


Ostale Vijesti