REUTERS/Tony Obrien
REUTERS/Tony Obrien

Tottenham je njegova sudbina: Sjajni lijevi bek potpisao do 2030. godine!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 12.12.23. | 17:02

Ove godine debitirao ja za Azzurre, a ove sezone u Premier ligi skupio je jedan pogodak i dvije asistencije u 14 nastupa.

Destiny Udogie potpisao je novi ugovor s Tottenhamom do 2030. godine, pohvalili su se iz kluba na svojim mrežnim stranicama.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

„Jako sam sretan. Veliko zadovoljstvo daje mi mogućnost da budem dio ovako velikog kluba“, rekao je kratko 21-godišnjak rodom iz Verone koji je nedavno debitirao za Azzurre iako je imao mogućnost igrati i za Nigeriju odakle vuče podrijetlo.

„Liga je sjajna, iznimno zahtjevna fizički. Ako želiš pratiti ritam, moraš biti spreman. Naporno radim svakog dana i nadam se da se to vidi na terenu“, dodao je.

Udogie je prije početka sezone svojom najvećom konkurencijom gledao na Ivana Perišića, ali ozljeda hrvatskog reprezentativca učinila ga je neupitnim starterom. Prije dolaska u Tottenham, koji ga je platio 18 milijuna eura, Udogie je dvije godine igrao za Udinese, dok je prije toga bio član Hellas Verone.

U posljednjoj pobjedi Tottenhama protiv Newcastlea (4-1), Udogie je u 26. minuti postigao svoj prvijenac u dresu Spursa, a svega dva dana kasnije Levy i dobio je prilično lijepu 'božićnicu' od inače prilično škrtog Levyja. No, predsjednik Tottenhama shvatio je da je mladi Talijan sudbina njegovog kluba pa je tako s njim sklopio novi višegodišnji ugovor.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

TottenhamPremier liga

Ostale Vijesti