Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Tomić uoči derbija dvije vodeće momčadi prvenstva: Nadam se poboljšanju napadačke statistike

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 07.12.21. | 15:31

Ovo će mu biti 200. utakmica na klupi hrvatskih prvoligaša u svim natjecanjima.

Nogometaše Rijeke sutra na Rujevici očekuje zaostala utakmica 14. kola 1. HNL.

Lideru prvenstva u goste dolazi Osijek, njihov prvi pratitelj koji je u dosadašnjem dijelu sezone skupio bod manje. Utakmica je prvotno odgođena zbog proboja koronavirusa u svlačionicu Osijeka pa je tako dogovoreno da će se ista odigrati na sutrašnji dan.

Nakon konferencije za medije od strane Osijeka, na kojoj su bili trener Nenad Bjelica i kapetan Mile Škorić, derbi utakmicu iz kuta kluba s Kvarnera najavio je trener Goran Tomić.

„Nastavljamo ovaj zahtjevan niz utakmica. Dolazi nam Osijek, jedna jako kvalitetna momčad s odličnim trenerom koja igra dobar nogomet. Očekuje nas zahtjevna utakmica“, rekao je trener Rijeke pa dodao:

„Osijek ima širok kadar igrača i oni mogu nadomjestiti ove koji ne igraju. Mi smo također spremni i znamo što nam je raditi. Imamo jasnu ideju kako ćemo igrati i vjerujemo da ćemo uz pomoć publike osvojiti tri boda“, dodao je Tomić kojem će utakmica protiv Osijeka biti ukupno 200. na klupi hrvatskih prvoligaša u svim natjecanjima.

Rijeka ima najbolji napad, a Osijek najbolju obranu lige…

„Ja se nadam da ćemo mi sutra poboljšati tu napadačku statistiku i da ćemo zadržati kvalitetu i koncentraciju u zadnjoj liniji. Ovakve utakmice mogu presuditi i neki detalji, koji put je potrebna doza sreće, a veseli me što je u momčadi jako dobra atmosfera“, istaknuo je Šibenčanin pa za kraj podvukao:

„Ove godine smo odigrali niz dobrih utakmica i naravno da uz podršku navijača očekujemo i da sutra upišemo tri boda koja su nam jako potrebna u nastavku sezone. Zdravstveni karton? Na zadnjem treningu ćemo dobiti finalne informacije, ali nadam se da će igrači koji su biti odsutni sutra biti u konkurenciji“, zaključio je Goran Tomić, trener Rijeke.


Tagovi

Goran TomićHNK RijekaRijeka

Ostale Vijesti