Dubravka Petric/PIXSELL
Dubravka Petric/PIXSELL

Tomas: "Znam gdje je problem, ali momčad danas nije reagirala. Moramo se svi zapitati i razbuditi."

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 30.09.23. | 23:00

Trener Osijeka prokomentirao je poraz protiv Slaven Belupa.

U drugom dvoboju 10. kola Hrvatske nogometne lige, Slaven Belupo je s 1-0 na domaćem terenu pobijedio Osijek. Gosti su bez pobjede u prvenstvu od 20. kolovoza, a rujan su zaključili uz samo jednu pobjedu. U šesnaestini finala Hrvatskog nogometnog kupa pobijedili su niželigaša Kutjevo, sve skupa puno premalo za osječke ambicije.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+) 

U današnjem dvoboju bili su potpuno podređeni i kada sagledamo cijelu utakmicu, Osječani su još i dobro prošli samo s jednim primljenim pogotkom. Svjestan je toga i Stjepan Tomas:

“Sigurno da nam je ovo jedna od lošijih utakmica ove sezone. Loš start, mentalni blok momčadi, sve je krenulo nizbrdo poslije utakmice s Dinamom. U padu smo rezultatski, a danas se pokazalo i igrom. Moramo se svi zapitati i razbuditi se jer ako ovako nastavimo, neće biti dobro”, rekao je trener Osijeka nakon utakmice, pa dodao:

“Znam gdje je problem, rekao sam to i prije utakmice, ali vidim da momčad danas nije reagirala i sigurno je da moram pronaći način kako razbuditi momčad i vratiti je na one stare staze, na onaj nivo na kojem smo bili do utakmice s Dinamom. Sigurno je da ova momčad ima kvalitetu i mora pokazivati bolja izdanja.”

Trener Osijeka realno je ocijenio današnje gostovanje.

“Igrali smo bez agresivnosti, bez duela i bez prevelike želje. S kim god da igrate bez toga, ne možete lagano pobijediti. Danas se to pokazalo, pokušali smo mijenjati u drugom dijelu, imali smo neke polušanse, ali Slaven Belupo je zasluženo uzeo tri boda i na tome mu čestitam”, zaključio je Tomas. (I.M.)



Tagovi

Hrvatska nogometna ligaNK OsijekOsijekHNLStjepan Tomas

Ostale Vijesti