Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Tomas: "Tih 1-0 ne daje nam prednost. Moramo to odraditi na najbolji mogući način"

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 02.08.23. | 18:55

Trener Osijeka poziva na maksimalnu ozbiljnost uoči uzvratnog dvoboja s mađarskim ZTE-om u Zalaegerszegu (četvrtak, 18.45 sati)

Nogometaši Osijeka probali su travnjak u Zalaegerszegu gdje ih sutra čeka uzvratna utakmica pretkola Konferencijske lige. Osijek brani 1-0 iz prvog dvoboja protiv mađarskog ZTE-a, a ozbiljan pristup utakmici svjedoči činjenica da je Osijek na put dug četiri sata krenuo dva dana prije utakmice.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Čeka nas teška utakmica. Jako teška", najava je Stjepana Tomasa. Trener Osijeka će reći da tih 1-0 daje određenu psihološku prednost njegovim igračima, ali i da je to minimalna prednost.

"To se brzo istopi. Domaćin igra dobar nogomet. Organizirani su, disciplinirani. Mi ćemo morati biti pravi, pokušati dominirati, nametnuti se i unijeti naš ritam u utakmicu. Uzeti kontrolu nad utakmicom i nadati se pozitivnom rezultatu i prolasku dalje", rekao je Tomas. Njegov recept za uzvrat je ponoviti utakmicu iz Opus Arene, čak ići i preko te granice.

"Šteta je što nismo više zabili, sigurno bi došli mirniji na uzvrat. Tih 1-0 zapravo nam ne daje nikakvu prednost. Nova je utakmica i treba to odraditi na najbolji mogući način. Pokušati zabiti gol, kontrolirati dvoboj i privesti ga kraju. Nadam se prolasku", ponovio je Stjepan Tomas.

Utakmica u Zalaegerszegu igra se u četvrtak s početkom u 18.45 sati a prijenos je na televizijskoj platformi Maxsport 2.


Tagovi

Stjepan TomasNK OsijekKonferencijska ligaZTE

Ostale Vijesti