Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Tomas: "Naš prolaz nije bio u pitanju"

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 03.08.23. | 21:19

Trener Osijeka bio je zadovoljan nakon utakmice u Mađarskoj u kojoj je Osijek ostvario plasman u 3. pretkolo Konferencijske lige

Stjepan Tomas nije krio zadovoljstvo trijumfom Osijeka. Zahvalio je prije svega svojim igračima, potom i vjernim navijačima koji su nadglasali domaću publiku i bili snažan vjetar u leđa Osijeku.

Prouči cjelokupnu ponudu za košarku na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Čestitao bih dečkima na zasluženoj pobjedi i navijačima koji su nas došli podržati u velikom broju. Mislim da je ovo zaslužena pobjeda i prolaz. Pokazali smo u dvije utakmice da smo bolji protivnik i prolaz nije bio u pitanju”, rekao je trener Osijeka koji je priznao kako je već u prvoj utakmici osjetio da je njegova momčad bolja od ZTE-a i da su s tom vjerom stigli na uzvratu u Mađarsku.


“Znali smo da su tvrdi i agresivni. Da igraju taj “karambol”, dugačke lopte iz ubačaja sa strane i da traže prilike iz prekida. Međutim, dobro smo se postavili, ušli u utakmicu s odličnim mentalitetom. Dobro smo otvorili, dominirali, kontrolirali i zabili taj drugi gol čime je utakmica bila riješena”, zaključio je trener Osijeka.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NK OsijekZTEStjepan TomasKonferencijska liga

Ostale Vijesti